Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-94

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-94
Cod produs
GT2SRO4N-AT
Out Of stock
Descriere
Aceasta coroana punte Dana Spicer 112-94 este pregatita sa-i asigure utilajului tau forte proaspete pentru sistemul de transmisie. Aduce un plus de eficienta si nu se sperie de conditiile dificile de exploatare, ca doar este o componenta de top si a fost conceputa pentru performanta. Oricat ar fi de greu, nu se lasa. Dimensiunile reduse pot crea aparente inselatoare. Asa cum o vezi, este o veriga puternica a sistemului de transmisie.

Suntem alaturi de tine la fiecare pas. Suna-ne de la primul simptom de uzura si iti vom propune cele mai eficiente solutii de remediere. Utilajul tau merita o intretinere exemplara si i-o poti oferi cu minime eforturi. Te invatam noi cum! Ti-am pregatit, alaturi de produsele noastre ireprosabile dedicate utilajelor, o serie de servicii conexe care iti vor simplifica misiunea. Cand tii lucrurile din scurt, poti preveni defectiuni mai complexe.

Coroana punte Dana Spicer 112-94 -  pentru performante excelente!
O astfel de coroana nu-i o piesa de neglijat. In arhitectura utilajului tau are un rol extrem de important. Ea transmite puterea de la planetara la roata, asigurand miscarea lina si fluida, fara sincope. Daca ai constatat zgomote metalice suspecte sau probleme de tractiune, o verificare se impune cu siguranta si, implicit, o inlocuire a componentei deteriorate. Altfel nu-i chip sa-ti mearga!

Pentru tine, oricand, consultanta gratuita!
Orice problema tehnica are in spate si un bagaj de intrebari si framantari. Nu le lasa sa te copleseasca! Suntem aici pentru a le da curs si a-ti oferi raspunsuri cand situatia este mult prea intortocheata ca sa-i dai de cap. Sau cand pur si simplu vrei sa te asiguri ca faci lucrurile corespunzator. Specialistii nostri identifica solutiile cele mai eficiente pentru tine, conforme cu nevoile si particularitatile utilajului tau. Contacteaza-ne cu incredere! Sfaturile noastre nu-ti aduc costuri suplimentare!

Livrare
E de inteles sa-ti doresti ca inlocuirea piesei uzate sa aiba loc cat mai curand. Si n-ai sa astepti prea mult sa primesti aceasta coroana punte Dana Spicer 112-94 de care se pare ca ai atat de multa nevoie. Plaseaza comanda folosind datele noastre de contact! Ti-o expediem de indata prin curier rapid. Sau poti veni personal sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, de esti pe-aproape.

Montaj
Si, ca sa fie treaba treaba, nu te impotmoli la mal. Asigura-te ca montajul este realizat in cele mai bune conditii, de catre o persoana care stie ce are de facut. Altfel spus, nu umbla cu ageamii, ca sa nu regreti mai devreme sau mai tarziu. Apeleaza la un profesionist ca sa ai siguranta lucrului bine facut. Daca ai nevoie de o recomandare sau chiar de ajutor in privinta montajului, iti stam la dispozitie. Departamentul tehnic va gasi solutia cea mai buna pentru tine!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura