Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-89

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-89
Cod produs
WYFROQGM-AT
Out Of stock
Descriere
Priveste numai ce coroana punte Dana Spicer 112-89 ti-am pregatit! O piesa de inalta calitate, fiabila si extrem de rezistenta, ce este pregatita sa infrunte cele mai dificile provocari. Daca nici tu nu te multumesti cu putin, componenta aceasta este alegerea perfecta. De mare ajutor utilajului tau, o investitie inteleapta pe care o poti face cu toata increderea.

Nu esti sigur de compatibilitate? Ori poate mai ai si alte neclaritati si ai vrea sa ti le limpezesti? Suna-ne! Consultantii nostri sunt la datorie si au raspunsurile pe care le cauti dar si o multime de alte informatii pretioase. Alaturi de noi intretinerea utilajului tau poate deveni o rutina de-a dreptul placuta. Iti punem la dispozitie toate resursele de care ai nevoie!

Coroana punte Dana Spicer 112-89 -  si o sa-ti mearga din nou (ca) pe roate!
O astfel de coroana nu-i o piesa de neglijat. In arhitectura utilajului tau are un rol extrem de important. Ea transmite puterea de la planetara la roata, asigurand miscarea lina si fluida, fara sincope. Daca ai constatat zgomote metalice suspecte sau probleme de tractiune, o verificare se impune cu siguranta si, implicit, o inlocuire a componentei deteriorate. Altfel nu-i chip sa-ti mearga!

Pentru tine, oricand, consultanta gratuita!
Orice problema tehnica are in spate si un bagaj de intrebari si framantari. Nu le lasa sa te copleseasca! Suntem aici pentru a le da curs si a-ti oferi raspunsuri cand situatia este mult prea intortocheata ca sa-i dai de cap. Sau cand pur si simplu vrei sa te asiguri ca faci lucrurile corespunzator. Specialistii nostri identifica solutiile cele mai eficiente pentru tine, conforme cu nevoile si particularitatile utilajului tau. Contacteaza-ne cu incredere! Sfaturile noastre nu-ti aduc costuri suplimentare!

Livrare
E de inteles sa-ti doresti ca inlocuirea piesei uzate sa aiba loc cat mai curand. Si n-ai sa astepti prea mult sa primesti aceasta coroana punte Dana Spicer 112-89 de care se pare ca ai atat de multa nevoie. Plaseaza comanda folosind datele noastre de contact! Ti-o expediem de indata prin curier rapid. Sau poti veni personal sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, de esti pe-aproape.

Montaj
Si, ca sa fie treaba treaba, nu te impotmoli la mal. Asigura-te ca montajul este realizat in cele mai bune conditii, de catre o persoana care stie ce are de facut. Altfel spus, nu umbla cu ageamii, ca sa nu regreti mai devreme sau mai tarziu. Apeleaza la un profesionist ca sa ai siguranta lucrului bine facut. Daca ai nevoie de o recomandare sau chiar de ajutor in privinta montajului, iti stam la dispozitie. Departamentul tehnic va gasi solutia cea mai buna pentru tine!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura