Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana incarcator telescopic Case TX170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case TX170
Cod produs
7E6D1VXQ-MC
Out Of stock
Descriere
Coroana incarcator telescopic Case TX170 este o piesa originala Dana Spicer, iar tu poti beneficia de ea super rapid, achizitionand-o din catalogul nostru. In depozitul nostru se afla o multitudine de piese de schimb de inalta calitate. Iar noi, ca specialisti ai domeniului tehnic si ai pieselor de schimb, ne asiguram ca ti le livram in timp sper scurt. Si la o super oferta! Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii, dam de cap fiecarei situatii!

Ca si antreprenor in domeniul agriculturii sau cel al constructiilor, te intereseaza atat calitatea, cat si cantitatea. De exemplu, atunci cand vine vorba de masinariile tale. Daca o componenta premium iti poate aduce astfel de performante, imagineaza-ti cum va fi atunci cand toate ii sunt aidoma! Noi iti recomandam sa te consulti cu expertii nostri! Noi ne ocupam si ne specializam in piese de schimb de top. Apeleaza-ne!

Coroana incarcator telescopic Case TX170
Investesti in piese de schimb premium pentru ca stii cat de mult impacteaza acestea eficienta utilajelor. Iar tu ai nevoie mereu de masinarii perfect functionale. O astfel de coroana isi insuseste rolul de a transmite puterea de la planetara catre roata. Tu tocmai ce ai gasit produsul original! Isi face treaba mereu la perfectie. Ramane sa te convingi singur!

Nu esti sigur ca este piesa potrivita? Serviciul de consultanta gratuita este solutia!
Printre atributele care ne ajuta sa ne dezvoltam constant afacerea se numara profesionalismul si rezilienta. Nu ne dam batuti nici atunci cand vine vorba de utilajele tale si defectiunile manifestate de catre acestea! Nici macar atunci cand ne lovim de situatii inedite. Pentru noi, chiar si acestea sunt niste simple provocari. Crestem si ne imbunatatim serviciile alaturi de tine. Iti punem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuita oricand ai nevoie de un sfat, o vorba buna, o rezolvare rapida si sigura. Apeleaza-ne! Intri in legatura cu un consultanta tehnic bine informat, mereu pregatit sa iti fie de ajutor!

Livrare
Livram aceasta coroana incarcator telescopic Case TX170 pe intreg teritoriul tarii in 24 de ore de la plasarea comenzii. Nu glumeam atunci cand spuneam ca o avem in permanenta in depozit! Apeleaza-ne in prima parte a zilei si echipeaza-ti a doua zi utilajul cu cele mai bune piese de schimb!

Montaj
Primul pas este facut: ai ales piesa de schimb premium, cea dupa care tanjeste utilajul tau. Ce urmeaza acum? Montajul. Nu iti ramane decat sa iei legatura cu un mecanic specializat. Iti protejezi utilajul, investitia si economiile. Nu poti cere mai mult de atat!

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru ext. = 208mm
Diametru int. = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura