Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte fata incarcator telescopic Manitou MLT741

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MLT741
Cod produs
LAW0TZ83-AT
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti ca te afli intr-o zi de munca intensa cu incarcatorul telescopic Manitou MLT741. Esti pe cale sa termini proiectul pentru care ai muncit atat de mult cand, deodata, simti ca utilajul nu mai raspunde comenzilor tale. Zgomote neobisnuite provin de la puntea fata, iar eficienta sa este vizibil redusa. Iti dai seama ca este momentul sa schimbi coroana punte si cauti o solutie de incredere. O coroana punte fata Manitou MLT741 de calitate superioara este ceea ce ai nevoie. Produs original Dana Spicer, aceasta piesa iti ofera garantia unei rezistente sporite la solicitari indelungate.

La ACN Piese Utilaje, o gasesti mereu disponibila si pregatita pentru a fi parte a utilajului tau. Nu mai trebuie sa astepti, deoarece produsul este disponibil imediat, asigurand o livrare rapida, in aproximativ 24 de ore. Este timpul sa actionezi! Contacteaza-ne pentru a achizitiona coroana punte fata si pentru a te bucura de promisiunea noastra de calitate si servicii incomparabile. Fii pregatit sa reiei lucrul in forta si fara griji!

Coroana punte fata incarcator telescopic Manitou MLT741 - calitate fara compromisuri!
Coroana punte fata este un element esential al sistemului de transmisie, caci ea transmite puterea de la planetara la roata, garantand ca poti continua sa iti efectuezi munca fara intarzieri. Cand constati simptome de uzura, inlocuirea piesei uzate nu suporta amanare. Recomandam ca instalarea coroanei punte fata sa se faca intr-un service autorizat pentru a beneficia de eficienta maxima si durabilitate. Alaturi de o intretinere corecta, acest lucru va prelungi durata de viata a utilajului tau.

Consultanta gratuita avem pentru tine!
Daca ai intrebari sau ai nevoie de asistenta, echipa noastra de consultanti este mereu disponibila pentru a-ti oferi suportul necesar - suntem la doar un click sau un apel telefonic distanta. Gandeste-te la eficienta muncii tale fara acele zgomote neobisnuite si la siguranta pe care o vei obtine lucrand cu piese originale si de calitate.

Livrare
Iti vom livra coroana punte fata pentru incarcator telescopic Manitou MLT741 cu rapiditate si eficienta, astfel incat sa nu pierzi timp pretios. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, online sau telefonic. Cum preferi!

Montaj
Noua componenta isi va putea dovedi calitatile si eficienta daca beneficiaza de un montaj corespunzator. Calitatea interventiei tehnice este cruciala, de aceea te sfatuim sa faci lucrurile ca la carte. Cum? Apeland la profesionisti pentru efectuarea acesteia. Daca ai nevoie de o recomandare de incredere, trebuie doar sa ne soliciti acest lucru.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura