Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana incarcator telescopic Caterpillar TH406C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH406C
Cod produs
RUFGINPB-AS
Out Of stock
Descriere
O piesa de schimb calitativa asigura confortul utilajului si muncii tale si siguranta in prevenirea unei noi probleme! O piesa care corespunde acestei descrieri este aceasta coroana incarcator telescopic Caterpillar TH406C -  inca o dovada a calitatii producatorului Carraro! Suntem la curent si urmarim constant noile creatii ale brandurilor de renume pentru a ne asigura ca putem pune la dispozitia clientilor nostri oportunitatile!
Intr-o industrie a carei esenta o constituie varietatea pieselor de schimb, asigura-te cu fiecare achizitie ca alegi piese care sa promita! Aici intervine ajutorul agentilor nostri experti care sunt alaturi de tine in selectia pieselor compatibile cu utilajul tau! Alege piese prelucrate in ateliere cunoscute care sa aduca productivitatea ta pe plus! Oricand ai nevoie de indrumare, angajatii nostri sunt pregatiti!

Pune-ti increderea in noua coroana incarcator telescopic Caterpillar TH406C si calitatea sa!
Fiecare piesa are rolul stabilit! Diferenta o face durata in care aceasta este capabila sa isi indeplineasca acest rol si modul in care o face! Nici o grija pentru aceasta coroana! Este un element tehnic care contribuie la transmiterea puterii de la planetara catre roata.

Informatia este adevarata oportunitate!
Cand situatia devine inconfortabila, pune grijile deoparte si apeleaza la serviciul de consultanta! Luand legatura cu agentii nostri, te eliberezi de toata tensiunea care te apasa! Acestia te vor ajuta sa identifici problema si ulterior, vor veni cu remediul care sa-ti puna utilajul ,,pe picioare’’. Impreuna veti alege piesa compatibila, dupa care acestia iti vor intocmi un plan de intretinere care sa se potriveasca situatiei tale!

Livrare
Domeniul in care activezi nu este unul care suporta asteptare! Nu in plin sezon de munca! De aceea, ne mobilizam si iti livram aceasta coroana incarcator telescopic Caterpillar TH406C in cel mai scurt timp, la adresa indicata! Te asteptam pe site! Asteptam sa ne plasezi comanda!

Montaj
Asigura-te ca de aceasta treaba se ocupa oamenii profesionisti! Durata de exploatare a piesei va fi prelungita si eficienta i se va spori! Daca nu ai nici un punct de reper, da-ne de stire si iti gasim in zona imediat un atelier! Orice montaj trebuie efectuat in centre specializate desemnate in acest sens! Nu risca sa iti supui utilajul unor manopere riscante!

Specificatii tehnice

• Z=60
Trimite mesaj
Din Gura in Gura