Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru incarcator telescopic Caterpillar TH210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH210
Cod produs
QOULS43D-M
Out Of stock
Descriere
Alege coroana de butuc pentru incarcator telescopic Caterpillar TH210 din oferta noastra - ceea ce iti oferim este o piesa originala Carraro, disponibila imediat pentru livrare, la un pret accesibil.
Coroana de butuc originala pe care ti-o recomandam este o piesa robusta, destinata unei exploatari indelungate.

Componenta face parte din angrenajul reductor si are un rol principal in transmiterea cuplului de la pinioane catre butucul rotii.
Coroana din butuc are un rol esential in asigurarea mobilitatii si a bunei functionari a utilajului.
De asemenea, o corecta indeplinire a functiei coroanei previne aparitia unor defectiuni ce ar putea afecta, cu timpul, mai multe componente ale incarcatorului telescopic.

Cere acum o oferta! Afla detalii despre aceasta coroana butuc incarcator telescopic Caterpillar TH210 din imagini!
Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa.
Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea pieselor care te intereseaza, cu incarcatorul, cu ajutorul unuia dintre tehnicienii firmei.

Pentru o oferta cuprinzand mai multe componente ale transmisiei finale, apeleaza cu incredere la personalul nostru calificat!
Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie.
Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Coroana butuc Caterpillar TH210 va ajunge la tine in cel mai scurt timp, insotita de factura si certificatul ei de garantie, cu valabilitatea de 6 luni, de la data achizitiei.

Coroana butuc noua va ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita.
Pentru a ridica aceasta coroana butuc incarcator telescopic Caterpillar TH210 comandata direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi in orice zi lucratoare.

Daca ai nevoie de o echipa specializata care sa constate defectiunile utilajului si care sa efectueze un montaj de calitate al pieselor noi, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia eficient si rapid toate problemele care tin de incarcator, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice
Piesa face parte din angrenajul reductor din butucul rotii, fiind un element cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului este: QOULS43D-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura