Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-272

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-272
Cod produs
MNJ2PQZL-MC
Out Of stock
Descriere
Stii prea bine ca nici utilajele tale nu se multumesc cu jumatati de masura. Ori le oferi piese de schimb de calitate superioara si o mentenanta pe masura, ori iti iei gandul de la performantele maxime! Alege prima varianta de fiecare data! Alaturi de ACN Piese Utilaje este mai usor ca niciodata! Aceasta coroana punte Dana Spicer 112-272 te asteapta in permanenta in depozitul nostru. Un produs original, ea promite si ofera eficacitate de top.

Nu este nevoie de mai mult de un apel pentru a te asigura ca ai gasit exact piesa de schimb de care ai nevoie! Duse-s zilele in care cautai din lung in lat dupa informatii si detalii tehnice. Aici le primesti mereu in mod gratuit. Conversatiile le vei purta mereu cu experti. Iti preiau si rezolva rapid orice solicitare, oricatar fi ea de complexa. Nu mai astepta!

Calitate premium - o coroana punte Dana Spicer 112-272 de top!
Rolul unei astfel de coroana este de a transmite puterea de la planetara la roata. Pentru ca utilajele tale sa iti poate oferii mereu performantele de dorite, asigura-te ca alegi o piesa premium, iar intretinerea ei este una corespunzatoare!

Consultanta tehnica oricand la dispozitia ta!
Tehnicienii nostri abia asteapta o noua provocare! Nu de alta, dar stiu ca o pot dovedi. Apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon gasite pe site, avand mereu siguranta ca discutia o vei purta cu un specialisti al domeniului tehnic! Ne unim fortele inspre utilaje mai bune si afaceri infloritoare. Gusta succesul prin parteneriatul cu ACN Piese Utilaje!

Livrare
Atunci cand spunem ca avem cei mai rapizi livratori, poti fi sigur ca nu este o exagerare! Vorbim din experienta. Aceasta coroana punte Dana Spicer 112-272 pleaca spre tine imediat dupa ce ai plasat comanda. Poti fi sigur ca nu dureaza mai mult de 24 de ore pana cand va fi pe pragul casei tale!

Montaj
Dupa ce ai ales cu atat de multa grija piesele de schimb pentru utilajele tale, cu siguranta vrei sa le oferi si un montaj pe masura! Cere mereu ajutorul unui specialist, putem trimite chiar noi unul spre tine, ajunge imediat!

Specificatii tehnice
Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura