Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-263

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-263
Cod produs
ZXC012R7-MC
Out Of stock
Descriere
Rasplateste-ti utilajele loiale cu o intretinere corespunzatoare! In depozitul nostru gasesti stoc nelimitat de piese de schimb de calitate superioara. Toate pregatite sa plece chiar acum inspre tine. Daca ti-a furat atentia aceasta coroana punte Dana Spicer 112-263 la care ai ajuns, inseamna ca ai deja ochiul format pentru produse premium. Nu ai cum sa dai gres cu o astfel de piesa, te asiguram de asta!

Nici noi nu te lasam sa calci stramb. Tehnicienii nostri stapanesc domeniul tehnic, cu ale carui noutati se mentin mereu la curent. Pune-i si tu la incercare! Vino la noi oricat de dificile ti s-ar parea defectiunile utilajelor! Vei vedea, pentru noi toate sunt o provocare, un munte pe care abia asteptam sa il dovedim. Tu te bucuri de consultanta tehnica gratuita si un partener de nadejde, noi ne bucuram ca am mai ajutat un utilaj.

Coroana punte Dana Spicer 112-263 - o piesa de schimb de rang inalt!
Rolul unei astfel de coroana este de a transmite puterea de la planetara la roata. Pentru ca utilajele tale sa iti poate oferii mereu performantele de dorite, asigura-te ca alegi o piesa premium, iar intretinerea ei este una corespunzatoare!

Consultanta tehnica oricand la dispozitia ta!
Tehnicienii nostri abia asteapta o noua provocare! Nu de alta, dar stiu ca o pot dovedi. Apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon gasite pe site, avand mereu siguranta ca discutia o vei purta cu un specialisti al domeniului tehnic! Ne unim fortele inspre utilaje mai bune si afaceri infloritoare. Gusta succesul prin parteneriatul cu ACN Piese Utilaje!

Livrare
Atunci cand spunem ca avem cei mai rapizi livratori, poti fi sigur ca nu este o exagerare! Vorbim din experienta. Aceasta coroana punte Dana Spicer 112-263 pleaca spre tine imediat dupa ce ai plasat comanda. Poti fi sigur ca nu dureaza mai mult de 24 de ore pana cand va fi pe pragul casei tale!

Montaj
Dupa ce ai ales cu atat de multa grija piesele de schimb pentru utilajele tale, cu siguranta vrei sa le oferi si un montaj pe masura! Cere mereu ajutorul unui specialist, putem trimite chiar noi unul spre tine, ajunge imediat!

Specificatii tehnice
Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura