Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-123

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-123
Cod produs
R1OW9IG6-AM
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unei solutii pentru a-ti imbunatati utilajul, atunci poate ca aceasta coroana punte Dana Spicer 112-123 este unul dintre raspunsuri. Cu o constructie solida si proprietati  uimitoare, aceasta piesa a fost proiectata pentru a face fata conditiilor dure. Este fabricata din materiale rezistente la uzura, care nu isi modifica proprietatile in timp. Cu aceasta coroana extraordinara, iti vei micsora downtime-ul, adica vei avea parte de mai putine opriri neplanificate, implicit de costuri mai mici de intretinere. Nu in ultimul rand, coroana din oferta noastra se afla la un pret de vanzare extraordinar si este preferata de majoritatea clientilor. Asa ca nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne chiar astazi pentru a o comanda!

Nu esti inca hotarat daca sa cumperi sau nu aceasta piesa? Atunci te vom pune in legatura cu expertii nostri din cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita. Cu ajutorul lor, iti vei creiona a tabloula complet despre coroana care te intereseaza. Nu ai niciun motiv sa cauti alte magazine de profil, de vreme ce la noi primesti pachet complet. De la informatii, date tehnice, oferte personalizate, pana la preturi imbatabile, produse si servicii excelente! Ia legatura cu noi chiar astazi!

Coroana punte Dana Spicer 112-123 imbunatateste durabilitatea si performanta utilajului

Avand un rol crucial in miscarea rotilor utilajului, ea contribuie la transmiterea puterii de la planetara la roata. Desi coroana noastra are o calitate exceptionala, daca nu o vei ingriji asa cum trebuie (prin lubrifiere, de ex.), vei risca sa o pierzi. Ca orice alta piesa de schimb, si coroana aceasta poate suferi modificari dintre cele mai nedorite daca este supusa uzurii, murdariei, conditiilor meteo etc.

Cu ACN Piese Utilaje alaturi, esti practic pregatit pentru orice!

Ne dorim, la fel ca tine, sa nu mai pierzi timp pretios cu inlocuiri nedorite de piese si sa livrezi proiectele la timp. Ne dorim sa te intorci mereu la noi, pentru ca stii ca aici vei gasi intotdeauna calitate la preturi foarte avantajoase. Ne dorim sa ai incredere in produsele si serviciile pe care ti le oferim, care ne-au creat extraordinara reputatie pe care o avem in momentul de fata pe piata. Ne dorim sa ne implici in proiectele tale, ca furnizor de piese de schimb si consumabile pentru utilajele tale.

Livrare
Ne grabim sa luam startul spre tine imediat ce plasezi comanda. In mai putin de 24, noua ta coroana punte Dana Spicer 112-123 va ajunge unde doresti. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

Montaj
Iti spunem cu frumosul, ca de fiecare data: service autorizat, nu improvizatii!!! Coroana aceasta este o chestiune delicata. Care merita atentie pe masura. Nu strange cureaua cu montarea ei pe utilaj! Gandeste-te ca, in timp, vei amortiza suma platita pentru aceasta procedura, iar utilajul nu va mai ajunge prea curand in service!

Specificatii
- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura