Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina Repsol Protector

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
HR1L76AZ-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru a te bucura din plin de capacitatile utilajului tau, trebuie sa il ingrijesti cum se cuvine. Gresarea face parte din rutina si trebuie sa-i acorzi importanta cuvenita, folosind produse calitative, pentru a tine cat mai mult uzura la distanta. Aceasta vaselina Repsol Protector este formulata pe baza de uleiuri minerale si sapun de litiu, conferind protectie eficienta componentelor. Este un produs de calitate superioara cu multiple aplicatii, astfel ca nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de produse pentru intretinerea utilajului tau.

Ori de cate ori intampini probleme tehnice, apeleaza cu incredere la noi! Iti punem la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a-ti insanatosi utilajul si a-l mentine fresh si strong, pregatit sa faca fata zilelor de munca intensa. Nu te sfii sa ne ceri ajutorul! Produsele noastre satisfac toate exigentele si, in plus, iti oferim si o serie de servicii conexe care iti vor fi extrem de utile. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri!

Vaselina Repsol Protector - si totul merge ca uns!

Utilajul pe care il detii se aseamana cu un puzzle! Fiecare componenta din structura acestuia detine cate o responsabilitate diferita si necesita o intretinere corespunzatoare. O astfel de vaselina Repsol Protector te ajuta sa iti mentii utilajul in forma maxima, caci este multifunctionala. Are o multime de aplicatii, incat sa-ti poti unge utilajul cu ea pe unde il doare, cum s-ar spune. Protectia oferita este ridicata, uzura nu se va insinua asa usor, iar componentele utilajului tau vor avea viata mai lunga.

Comunicam, rezolvam si ne apropiem de succes!

Altfel iti desfasori activitatile, atunci cand stii ca cineva are incredere in tine. Ai parte de suportul nostru, oricand si oriunde! Alaturi de noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Mai mult, acest serviciu iti aduce o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:

Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
Solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii
Identificari rapide
Sugestii si recomandari pentru un montaj desavarsit/ intretinerea utilajului in cele mai bune conditii.
Livrare

Nu ne complicam! Trebuie doar sa ne contactezi pentru a comanda aceasta vaselina Repsol Protector impecabila, iar curierul o sa-ti bata curand la usa. Lucram cu cel mai rapid serviciu de curierat! De asemenea, ai si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului si ridici produsul personal. Te asteptam!

Specificatii tehnice
culoare maro-verzui
consistenta NLGI-2
plaja de temperaturi de aplicare: de la -10 C pana la 120 C
cantitate - 400g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura