Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina KL-2K Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Repsol
Cod produs
B46KPL9N-CD
Out Of stock
Descriere
Vaselina KL-2K Repsol este un produs care are misiunea de a aplana potentialul devastator al mai multor forte. Acest produs are ceva ce, in termeni metaforici, ar putea fi numit ca impaciuitor. Poate fi folosit in diverse domenii pentru mecanisme obisnuite, fara solicitari speciale, care functioneaza la temperaturi de pana la 110 C. In orice domeniu ai activa, probabil ca vei gasi o intrebuintare produsului nostru. Compania noastra comercializeaza si piese de schimb de inalta calitate. Lanseaza-te intr-o colaborare cu noi!

Paza buna trece primejdia rea. Acest lucru inseamna ca antreprenorul precaut are mai multe sanse sa iasa cu bine dintr-o situatie periculoasa pentru afacerea sa. Investeste in piese de schimb si produse de calitate superioara pentru ca in situatii-limita aceasta iti pot fi tovarasi de nadejde. Asa ca, de situatie e asa natura incat cere gresare, alege cu incredere aceasta vaselina Repsol. Contine aditivi anti-oxidanti, anti-corozivi, anti-uzura si, pe deasupra, e in stare optima de folosire chiar si la temperaturi extreme.

Vaselina KL-2K Repsol - produsul care face mecanismele sa functioneze ca unse!

Aceasta vaselina KL-2K Repsol este recomandata pentru mecanisme din felurite domenii. Asadar, fie ca-i vorba de domeniile industriale, auto, fie ca discutam despre sasie, axuri, cai ferate ori despre utilaje pentru lucari publice, acest produs este de ajutor mereu. In plus, aceasta contine aditivi cu proprietati anti-oxidante, anti-corozive, anti-uzura si pentru temperaturi extreme.

Nu poti ramane fara raspunsuri atunci cand apelezi la noi!

Poate ca suna destul de indraznet ce zicem, insa poti fii sigur ca daca apelezi la noi nu ramai niciodata fara a primi raspunsuri. Fie ca-i vorba despre informatii, fie ca vrei sa iti recomandam piese de schimb potrivite pentru utilajul tau ori doar vrei niste lamuriri, raspunsurile le gasesti la noi. Si chiar de nu avem raspunsul in momentul acela, fii sigur ca vom face tot posibilul sa-l cautam si sa il gasim pentru tine. Astia suntem noi! Ne place sa te stim informat si bine echipat cu piese, produse si servicii de calitate. Si da, serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Livrare

Nu-i vreme de pierdut cand vine vorba de buna gresare a mecanismelor utilajului tau. Asa ca iti trimitem aceasta vaselina KL-2K Repsol prin curier rapid, in 24 de ore, oriunde ai fi in tara. Apeleaza-ne cu incredere ori de cate ori se iveste vreo intrebare, caci site-ul nostru generos contine atat de multe componente calitative incat sigur te intrebi ceva!

Specificatii tehnice
culoare maro-verzui
consistenta NLGI-2
plaja de temperaturi de aplicare: de la -10 C pana la 120 C
cantitate - 400g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura