Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vaselina NLGI 2 400g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SPFNEIR4-AT
Out Of stock
Descriere
Nu fa compromisuri in privinta calitatii, de vrei sa-ti vezi utilajul sanatos si fericit. Ofera-i o intretinere impecabila si te va rasplati prin performante pe masura! Aceasta vaselina NLGI 2 400g care ti-a atras atentia iti va fi de mare folos in demersul ingrijirii utilajului tau. Calitatea sa excelenta aduce un plus de eficienta, contribuind la functionarea fara cusur a utilajului pe care il detii. Are o rezistenta sporita la apa, ceea ce o face potrivita utilizarii in medii umede sau chiar in contact cu apa. Nu uita ca o lubrifiere optima iti fereste utilajul de multe situatii neplacute!

Cand te confrunti cu o problema tehnica si nu reusesti sa-i dai de cap, nu te stresa! Spune-ne ce s-a intamplat si preluam noi problema! Vom identifica rapid cauza, dar si solutia, oferindu-ti toate informatiile necesare pentru a iesi din impas. La baza oricarui parteneriat de succes, se afla o comunicare transparenta si directa! Cere-ne ajutorul si vei depasi mult mai usor obstacolele!

Vaselina NLGI 2 400g - calitate fara compromisuri!

Utilajul pe care il detii se aseamana cu un puzzle! Fiecare componenta din structura acestuia detine cate o responsabilitate diferita si necesita o intretinere corespunzatoare. O astfel de vaselina NLGI 2 Eni te ajuta sa iti mentii utilajul in forma, caci are o multime de intrebuintari. O poti folosi cu succes la lubrifierea articulatiilor, a rulmentilor, a lagarelor cu alunecare sau a angrenajelor deschise. Confera un plus de protectie impotriva factorilor atmosferici dar si in conditiile unor sarcini dificile. Un produs care iti va fi foarte util in misiunea intretinerii utilajului tau.

Comunicam, rezolvam si ne apropiem de succes!

Altfel iti desfasori activitatile, atunci cand stii ca cineva are incredere in tine. Ai parte de suportul nostru, oricand si oriunde! Alaturi de noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Mai mult, acest serviciu iti aduce o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:

Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
Solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii
Identificari rapide
Sugestii si recomandari pentru un montaj desavarsit/ intretinerea utilajului in cele mai bune conditii.
Livrare

Nu ne complicam! Ne contactezi pentru a comanda aceasta vaselina NLGI 2 400g din imagini, iar curierul o sa-ti bata curand la usa. Lucram cu cel mai rapid serviciu de curierat! De asemenea, ai si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului si ridici produsul personal. Te asteptam!

Specificatii tehnice
400g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura