Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor Bobcat 6632633

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
DY9WZ2MG-AS
Out Of stock
Descriere
Atunci cand reparatiile au devenit o rutina, acesta este semnul principal care indica necesitatea unor piese mai performante! Alege increzator acest senzor Bobcat 6632633 si testeaza calitatea superioara prelucrata de producatorul Bobcat! Aceasta piesa intruneste toate specificatiile indicate pentru ca utilajul tau sa poata performa in conditii optime!
Situatia se va imbunatati doar atunci cand vei fi mult mai atasat de visurile tale decat de zona ta de confort! Ce te opreste sa aspiri mai sus si sa cunosti evolutia? Noi spunem ca nu exista bariere! Ia legatura cu agentii nostri si primeste toate informatiile de actualitate! Avansarea tehnologiei este factorul care trebuie sa te motiveze sa iti imbunatatesti tehnica de operare! Abordeaza serviciul de consultanta!

Cu noul senzor Bobcat 6632633 cunosti adevarata calitate!
Rolul acestei bijuterii tehnice este drastic influentat de calitatea sa si capacitatea de a permite exploatarea intensa! Un senzor este durabil daca tii cont de conditiile de intretinere recomandate de producatorul utilajului. Aceasta piesa ofera indicia despre temperature din sistemul hidraulic.

Vrei performanta? Tine cont de informatie!
Nu punem la indoiala ca esti un muncitor desavarsit si ca metodele tale au dat randament! Spunem doar ca putin din ideile tale cu putin din ideile noastre ar putea conduce catre cea mai performanta tehnica de intreprindere! Apeleaza la serviciul de consultanta si impreuna cu operatorii alege piesele compatibile! Afla totodata si despre atelierele renumite de montaj si tot ce este nou!

Garantie
La noi ai garantie din orice punct de vedere! Cand vorbim despre defectiunile din fabrica, produsele vin cu un certificat! Acest senzor Bobcat 6632633 dispunde de garantie timp de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica!

Livrare
Acest senzor Bobcat 6632633 iti va fi livrat in cel mai scurt timp, la adresa dorita de indata ce ne contactezi! Intra pe site, plaseaza comanda si de restul ne ocupam noi!

Montaj
Cand vine timpul acestui moment, decizia ta trebuie sa fie una inspirata! Nu poti risca sa darami ceea ce ai construit dintr-o simpla eroare! Mai ai incredere inca o data in sfatul nostru si monteaza piesa intr-un atelier de specialitate! Mentine-i calitatea intacta si da-o pe mana specialistilor pentru a mentine calitatea in perfecta stare!

Specificatii

• Senzor de temperatura
• Mufa 1 fir
• Diametru interior filet 20mm
• Hexagon 24mm
• Lungime 58mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura