Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor bara Bobcat 6680429

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6680429
Cod produs
DJRX59QY-SC
Out Of stock
Descriere
Acest senzor bara Bobcat 6680429 se afla la noi in depozit. Il tinem alaturi de piesele cele mai solicitate, piesele vedeta. De ce? Pentru ca are o legatura directa cu siguranta oamenilor tai, cei care conduc utilajele pe santierul de lucru. Ne face placere intotdeauna, atunci cand te intrebam cum stai cu oamenii, sa ne raspunzi ca toti sunt ok, lucreaza din plin. Si ca sunt sanatosi. Sanatatea lor inainte de toate.

De multe ori, furat de importanta contractelor pe care trebuie sa le duci la indeplinire, sau de cativa furnizori mai putin seriosi, poti uita lucruri care par simple, dar nu sunt deloc asa. Unul dintre ele este siguranta oamenilor tai. Incearca sa nu mai uiti. Asigura-te ca sunt bine hraniti, ca sunt echipati cum trebuie, ca au dormit bine acasa si cu nu capul pe masa in vreo carciuma. Verifica siguranta masinii inainte de a porni lucrul si, inainte de orice, vezi care e starea lor de spirit.
Ei sunt averea ta cea mai de pret. Fara ei, utilajele tale nu au o functie mai mare decat pestele din portelan de pe televizorul vechi al bunicilor.

Senzor bara Bobcat 6680429 - o piesa de soi!
Daca deschizi cartea tehnica a piesei, care vine de foarte departe, vei citi „Seat bar sensor is designed to keep the operator safe. Machine will not move until the seat bar is down”. Este explicat chiar mai bine decat in limba romana. Siguranta ta nu are granite lingvistice.

Consultanta bonus!
Serviciul nostru gratuit de consultanta vine in sprijinul tau. Colegii nostri sunt atat de pregatiti incat nu ii poate surprinde nicio intrebare. Dar te pot surprinde cu un raspuns nebanuit. Gasesc miezul problemei si o rezolva. Numai suna si vei vedea. Nu costa nimic.

Poti avea incredere maxima in acest senzor bara Bobcat 6680429 cumparat de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Efectuam livrarea in conditii de urgenta. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Platesti la livrare. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... mai treci oricand pe la noi.

Montajul acestui sensor nu presupune lectura unor cursuri universitare. Pe de alta parte, fiind o piesa relativ simpla, poti face eroarea de a o monta eronat sau poti fi tentat sa o lovesti cu ciocanul. Poti face asta, dar e pe banii tai. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un specialist.

Specificatii tehnice
• Tensiune alimentare 12V
• Mufa cu 3 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura