Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura motor JCB 520-55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 520-55
Cod produs
XVSATE89-AM
Out Of stock
Descriere
In vibrantul Big Apple, unde Spider-Man isi leaga adversarii cu panza lui sofisticata, traiesc si alti supereroi. Dintre acestia, cei mai faimosi sunt senzorul si motorul. Primul este un tip uscativ, minion si cu suflet mare. I se mai spune Ochiul Vigilentei. Are mereu la el un gadget top-notch cu care monitorizeaza schimbarile de temperatura si detecteaza potentiale pericole cauzate de variatiile termice extreme. In schimb, motorul, numit Groaza Soselelor, nu pare prea dus la scoala. Este incredibil de puternic - se prea poate ca toata viata lui sa se fi ocupat cu trasul de fiare, nu cu buchea cartii. Inaltut si grasunel, el conduce o motocicleta extravaganta, de zici ca a fost adusa din viitor. Se deplaseaza usor pe orice tip de teren si este cel mai eficient in misiuni de urmarire si interventie rapida. Impreuna cei doi se numesc senzor temperatura motor JCB 520-55 pentru ca numai impreuna fac treaba buna.

Acum, ca ne-am lamurit, am vrea sa stim ce simbrie vor senzorul si motorul sa vina si pe la noi. Nu de alta, dar simtim ca putem fi si mai eficienti cu asa supereroi. Cum ar fi un serviciu de livrare in aceeasi zi? Ehe, poate intr-o zi! Pana atunci, facem ce stim mai bine - si majoritatea spune ca facem o treaba excelenta! Te asteptam sa ne treci pragul si sa ai si tu parte de cea mai tare experienta de cumparare din viata ta!

Senzor temperatura motor JCB 520-55 - mic, dar potent

Cu dimensiunile sale reduse, asemanatoare cu cele ale unei cutii de chibrituri, aceasta piesa mica indeplineste o misiune esentiala in cadrul blocului motor. Ea are rolul de a monitoriza cu atentie si precizie nivelul de caldura generat intr-un ansamblu in care temperaturile pot atinge valori uluitoare. Senzorul „se asigura” ca temperatura lichidului de racire, care este esential pentru reglarea gradelor Celsius, se mentine in limitele optime. Daca aceasta temperatura ramane in parametrii corecti, motorul poate functiona la turatie constanta. In unele cazuri, intervin factori nedoriti care pot da peste cap eficienta senzorului. Coroziunea, uzura si loviturile ii pot afecta performanta. In astfel de cazuri, este necesara inlocuirea senzorului.

Ziua devine mai buna cu ACN Piese Utilaje

In „casa” noastra, lucram ca o echipa unita pentru a ne asigura ca toate cerintele clientilor sunt intelese si indeplinite cu precizie. La ACN Piese Utilaje ne straduim sa gasim solutii eficiente, iar spatiul nostru devine un loc de intalnire si colaborare pentru cei care doresc sa-si duca proiectele la nivelul urmator. Nu ezita sa ne contactezi!

Garantie

Un asemenea senzor temperatura motor pentru incarcator telescopic JCB 520-55 va fi insotit, in colet, de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni. Acest certificat atesta functionalitatea produsului si confirma ca acesta indeplineste toate specificatiile tehnice necesare. Daca observi orice tip de defectiune legata de fabricatie, te indemnam sa ne contactezi imediat. Este foarte important sa pastrezi documentele de achizitie, deoarece acestea vor fi necesare pentru orice solicitare ulterioara legata de garantie.

Livrare

Termenul de livrare pentru acest senzor temperatura motor JCB 520-55 este de aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Suntem cunoscuti pentru promptitudine: cand faci o comanda pentru o piesa, noi actionam imediat. Datorita rapiditatii livrarii, vei primi produsele la timp si vei face fata cu usurinta provocarilor de pe santier. Contacteaza-ne!

Montaj

Stii prea bine ca un utilaj functional se bazeaza pe un serviciu de specialitate. De aceea, iti sugeram sa iei in considerare varianta montajului intr-un service autorizat. Alegerea iti apartine. Dar sa stii ca ai optiunea de a colabora cu unul dintre service-urile partenere ale ACN Piese Utilaje din tara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne informezi, si noi vom stabili legaturile de care ai nevoie!

Specificatii

Mufa 2 pini tata
Inaltime - 22mm
Diametru filet - 20,8mm
Lungime totala - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura