Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura motor JCB 2CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 2CX
Cod produs
Q89V1UPR-AM
Out Of stock
Descriere
Ce-ar fi sa spunem ca acest senzor joaca rolul de detectiv de temperatura? Cu „ochi” ageri, de vultur, si o lupa imaginara, „detectivul” nostru cauta cele mai mici semne de crestere a gradelor Celsius din blocul motor. Si-a creat deja o reputatie si nu are de gand sa dezamageasca tocmai acum. El tine motorul sub supraveghere si ii analizeaza in permanenta indicii de temperatura, iar cand detecteaza o anomalie, spune raspicat: „Dragul meu motor, te ajut sa te racoresti sau te iau in custodie!”... Acum nu mai ai nicio scuza sa te indoiesti de „judecata” vigilentului detectiv - acest senzor temperatura motor JCB 2CX poate concura fara griji pentru postul de ajutor al lui Sherlock Holmes.

Noi ii facem galerie si ii uram mult succes! Mai avem in depozit o sumedenie de astfel de senzori, care asteapta cuminciori „sa-si ia zborul” catre casele cumparatorilor. Am aliniat toti senzorii intr-o zi si le-am aratat cum o sa ajunga sa aiba si ei motoarele lor, apoi le-am povestit de voi, clientii nostri: le-am spus ca toti cei care cumpara de la ACN Piese Utilaje se bucura nu doar de consultanta gratuita din partea noastra, ci si de o experienta cum n-au avut in viata vietile lor.

Senzor temperatura motor JCB 2CX - isi face treaba cu brio

Piesa aceasta, care este cam de dimensiunea degetului mic de la mana, iti poate face atat de multe probleme de nu-ti vine sa crezi. Senzorul este pozitionat intr-un ansamblu in care exista temperaturi uriase, emanate cu o rapiditate de nedescris, si are rolul de a monitoriza nivelul de caldura din acest sistem integrat. Daca termometrul sau ledul aferent de pe bord da semnal de panica, inseamna ca a venit timpul sa inlocuiesti senzorul, pentru ca utilajul sa continue sa lucreze eficient.

ACN Piese Utilaje - ai cu cine sa-ti duci la bun sfarsit proiectele!

Noi stim ce inseamna investitia in utilaje si ce cheltuieli apar pentru intretinerea lor, de aceea vrem sa-ti usuram munca. Ti-am pregatit asadar un pachet complet, greu de refuzat: consultanta tehnica gratuita, experienta exceptionala de cumparare si o relatie de prietenie sincera si de durata.

Garantie

Acest senzor temperatura motor pentru buldoexcavator JCB 2CX  vine insotit de o garantie de 6 luni, care certifica faptul ca produsul este functional si indeplineste specificatiile tehnice. Pastreaza documentele incheiate la cumparare ca sa n-ai surprize atunci cand observi eventuale erori de fabricatie!

Livrare

Acest senzor temperatura motor JCB 2CX cumparat de la noi va ajunge in posesia ta in aproximativ 24 de ore de la momentul lansarii comenzii. Comanzi acum si tot acum mergem sa-l cautam in depozit si sa-l pregatim de drum. Nimic mai simplu, nimic mai rapid! Datorita livrarii noastre rapide, e o reala placere sa faci fata provocarilor de pe santier. Contacteaza-ne!

Montaj

Pentru a asigura functionarea corecta si in conditii de siguranta a utilajului, iti sugeram sa efectuezi montajul acestui senzor intr-un service autorizat. Iti putem pune la dispozitie astfel de service-uri cu care ACN Piese Utilaje are parteneriate in toata tara. Nu uita sa consulti manualul utilajului si sa respecti normele de siguranta!

Specificatii

Mufa 2 pini tata
Inaltime - 22mm
Diametru filet - 20,8mm
Lungime totala - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura