Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor temperatura motor JCB 525-67

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 525-67
Cod produs
FTX7ZSJW-AM
Out Of stock
Descriere
Temerarii aventurieri Senzorul si Motorul, o echipa de toata lauda, pe care o numim senzor temperatura motor JCB 525-67 din motive lesne de inteles, se afla la Humulesti. In vremea copilului Ion Creanga. Deghizati in tarani, cu cate o coasa pe spinare, Senzorul si Motorul se plimba tantosi prin sat, cu ochii holbati cat cepele, ca sa surprinda cele mai mici detalii. Dupa un colt de ulita, au dat peste un cires cum nu mai vazusera in vietile lor. Senzorul s-a lipit rapid de el sa-i ia temperatura si sa se „asigure” ca fructele nu pleaca nicaieri. Se duc doar in burtica lui. Motorul, alt „cal” breaz, s-a repezit si el la pomul roditor, pentru - cica - a ajuta la cules!!! Fructele gustoase intrau una cate una in burdihanul uriasului motor, de ziceai ca inghite apa.

„Ha, cules eficient!” - i-a strigat senzorul. „Cu tehnica moderna... hahaha”, a continuat el, cu obrajii plini de lacrimi de ras. Sigur ca el nu-si vede petele de fructe de la coltul gurii... Hai ca ne-am mai destins un pic. Dragute povesti, baieti! Asteptam continuarea, le-am transmis noi, echipa ACN Piese Utilaje. Ne intoarcem la treaba, ca astazi e zi plina. Gandul ne sta insa numai la gustoasele fructe si la cocotatul in ciresi.

Senzor temperatura motor JCB 525-67 - mic, dar potent

Cu dimensiunile sale reduse, asemanatoare cu cele ale unei cutii de chibrituri, aceasta piesa mica indeplineste o misiune esentiala in cadrul blocului motor. Ea are rolul de a monitoriza cu atentie si precizie nivelul de caldura generat intr-un ansamblu in care temperaturile pot atinge valori uluitoare. Senzorul „se asigura” ca temperatura lichidului de racire, care este esential pentru reglarea temperaturii, se mentine in limitele optime. Daca aceasta temperatura ramane in parametrii corecti, motorul poate functiona la turatie constanta. In unele cazuri, intervin factori nedoriti care pot da peste cap eficienta senzorului. Coroziunea, uzura si loviturile ii pot afecta performanta. In astfel de cazuri, este necesara inlocuirea senzorului.

Ziua devine mai buna cu ACN Piese Utilaje

In „casa” noastra, lucram ca o echipa unita pentru a ne asigura ca toate cerintele clientilor sunt intelese si indeplinite cu precizie. La ACN Piese Utilaje ne straduim sa gasim solutii eficiente, iar spatiul nostru devine un loc de intalnire si colaborare pentru cei care doresc sa-si duca proiectele la nivelul urmator. Nu ezita sa ne contactezi!

Garantie

Un asemenea senzor temperatura motor pentru incarcator telescopic JCB 525-67 va fi insotit, in colet, de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni. Acest certificat atesta functionalitatea produsului si confirma ca acesta indeplineste toate specificatiile tehnice necesare. Daca observi orice tip de defectiune legata de fabricatie, te indemnam sa ne contactezi imediat. Este foarte important sa pastrezi documentele de achizitie, deoarece acestea vor fi necesare pentru orice solicitare ulterioara legata de garantie.

Livrare

Termenul de livrare pentru acest senzor temperatura motor JCB 525-67 este de aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Suntem cunoscuti pentru promptitudine: cand plasezi o comanda pentru o astfel de piesa, noi actionam imediat. Datorita rapiditatii livrarii, vei primi comenzile la timp si vei face fata cu usurinta provocarilor de pe santier. Contacteaza-ne!

Montaj

Stii prea bine ca un utilaj functional se bazeaza pe un serviciu de specialitate. De aceea, iti sugeram sa iei in considerare varianta montajului intr-un service autorizat. Alegerea iti apartine. Dar sa stii ca ai optiunea de a colabora cu unul dintre service-urile partenere ACN Piese Utilaje din tara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne informezi, si noi vom stabili legaturile de care ai nevoie!

Specificatii tehnice

Mufa 2 pini tata
Inaltime - 22mm
Diametru filet - 20,8mm
Lungime totala - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura