Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Lavete din bumbac pentru mecanici 10 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
XOTNGW0F-AT
Out Of stock
Descriere
Ai mereu ceva de sters, de curatat, sau de acoperit? Sunt aspecte inerente, perfect normale in lucrul cu utilajele. Ti-ar prinde de minune acest pachet cu lavete bumbac pentru mecanici 10 kg extrem de practic si economic. Curata perfect lavetele acestea si te scot din impas in situatiile delicate. Este bun sa-l ai pe langa tine pe parcursul programului, usurandu-ti, astfel, munca!

Lavete bumbac pentru mecanici 10 kg - iti prind bine la nevoie!
Acest vrac de lavete iti va fi extrem de util atunci cand ai de sters tot felul de urme, sau de pete, dar si atunci cand ai nevoie sa-ti mentii mainile uscate. Sunt o multitudine de situatii in care poti avea nevoie de lavete si este bine sa fii pregatit, bine aprovizionat. Pretul este mai mult decat excelent si reflecta calitatea acestor produse banale, dar atat de necesare, cu care iti poti face treaba, fara probleme.

Vrei sa afli mai multe despre masinaria ta? Suna-ne!
Nu te consta nimic sa obtii informatii utile si sfaturi pretioase despre intretinerea utilajului tau. Iti oferim consultanta gratuita! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor, pregatita sa raspunda intrebarilor si solicitarilor tale. Ori de cate ori te confrunti cu o problema careia nu-i dai de cap sau nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese, contacteaza-ne! Sfatul potrivit venit la momentul potrivit te poate scuti de multe eforturi. Beneficiezi de:

identificare rapida a cauzei defectiunii
identificarea pieselor sau produselor necesare remedierii
recomandari in privinta montajului si a mentenantei

Livrare

Promptitudinea este foarte importanta pentru noi, astfel ca iti livram acest pachet cu lavete din bumbac pentru mecanici 10 kg super rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca-ti este la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura