Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pasta de curatat maini 0.5 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
WSF2GYJT-MI
Out Of stock
Descriere
Uff! Gata! Ai terminat treaba, ai gresat ce era de gresat, ai curatat tot, dar pe tine cine te curata? Ia de aici aceasta Pasta De Curatat Maini 0.5Kg  abraziva, miraculoasa! Nu va ramane nici urma de vaselina, nicio pata.  Ai putea curata si bancul de lucru, sau ce a mai ramas in jur de curatat, face minuni garantat!

Cere o oferta, telefonic sau online! Performanta poate fi atinsa doar cu produse de prima mana! Echipa noastra te va intampina cu profesionalism si apreciere pentru munca grea pe care o depui. Poti conta pe sprijinul nostru oricand ai nevoie de produse de buna calitate, cu garantie, livrate prompt, si pe celelalte servicii pe care le gasesti pe site! Suna-ne la numerele afisate si vom gasi impreuna cea mai buna solutie de intretinere pentru utilajul tau!

Pasta De Curatat Maini 0.5Kg  - si te poti intoarce linistit si curat acasa!
Vrei sa te intorci acasa fara urme de vaselina sau pete de ulei pe maini? Vrei sa poti atinge chiar si o camasa alba fara teama ca ai putea pata ceva? Ia-ti aceasta pasta de curatat mainile abraziva si te vei putea misca in voie, fara restrictii!

Esti in impas? Suntem aici pentru tine!
Sa nu ti se para un lucru lipsit de importanta, sau un lux inutil folosirea in orice instanta a produselor adecvate. Dimpotriva, siguranta ta va creste, vei avea mereu multumirea sa-ti vezi utilajul in stare impecabila de functionare, iar apoi, sa te poti debarasa de petele de la lucru. Pentru orice detaliu, echipa noastra tehnica e gata sa-ti ofere consultanta tehnica gratuita, sa te ajute sa gasesti produsele potrivite, sa-ti dea toate datele de care ai nevoie.

Livrare

Avem viteza maxima la livrare. In 24 de ore de la plasarea comenzii vei primi aceasta Pasta De Curatat Maini 0.5Kg sau o poti ridica imediat de la sediul nostru, daca vrei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura