Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic Load level DIN ISO 14635-1 A/8,390-M:>10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
DIN ISO 14635-1
Cod produs
S298NMA6-IA
Out Of stock
Descriere
Ulei hidraulic DIN ISO 14635-1 - pretul si calitatea sunt doar doua dintre avantaje! Majoritatea echipamentelor hidraulice au in componenta lor dispozitive de etansare fabricate din cauciuc sau alte materiale sensibile, care in contact cu unele tipuri de ulei hidraulic la temperaturi ridicate pot duce la umflaturi si se pot crapa mai repede. Uleiurile hidraulice Lukoil sunt compatibile cu o mare varietate de dispozitive de etansare. Creste performanta utilajelor si echipamentelor tale cu acest ulei mineral de calitate sjuperioara!

Cum sa iti explicam noi cat mai simplu ce e cu uleiul asta? Daca nu il schimbi la timp sau cumperi unul prost, ai dat de…(sa o zicem frumos, ca-i spatiu public) de belea! Nu vrei sa stii cat costa piesele implicate in spectacolul hidraulic! Zici ca sunt castigatoare de Oscar, iti fac franjuri buzunarele! Nu te incapatana sa crezi ca poti pacali echipamentul cu uleiul! Mai bine fa-le pe toate la timp si nu fa rabat la calitate! Nu cred ca vrei sa tii tu decernarea premiilor Oscar!

Ulei hidraulic DIN ISO 14635-1 - are toate calitatile pe care le cautai!

Uleiul hidraulic este un fluid incompresibil de natura minerala. Acesta are mai multe roluri. El transmite energia in cadrul sistemului hidraulic si genereaza puterea necesara indeplinirii sarcinilor. Unge si protejeaza de uzura anumite componente precum valvele, pompele sau cilindrii. Inlatura contaminantii care pot fi particule solide sau de apa. Uleiul hidraulic ii aduna si-i transporta la filtru. Etanseizeaza garniturile din sistemul hidraulic , iar caldura o preia si o disipeaza.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, produsul va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest ulei hidraulic DIN ISO 14635-1 pe care ti-l doresti!

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura