Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor Komatsu 201-30-52290

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 201-30-52290
Cod produs
WY8PDGI6-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de gresor Komatsu 201-30-52290 asigura functionarea optima a utilajului si reduce timpul de nefunctionare. Gresorul detine secretul longevitatii si performantei utilajului tau! Intr-o lume in miscare continua, fiecare componenta conteaza. Asa ca nu subestima puterea unui gresor bine ales! Acest mic dispozitiv joaca un rol crucial in mentinerea utilajului tau intr-o forma optima si in maximizarea duratei lui de viata. Imagineaza-ti gresorul ca pe un medic pentru utilajul tau.

El livreaza lubrifiantul exact unde este necesar, prevenind frecarea excesiva si uzura prematura a componentelor cheie. Rezultatul? O functionare mai eficienta si o durabilitate extinsa a utilajului tau. . Contacteaza-ne acum si adu gresorul in viata utilajului tau pentru performanta maxima si eficienta de top! Cu gresorul nostru de incredere, poti sta linistit stiind ca toate elementele critice ale utilajului tau sunt protejate.

Un gresor Komatsu 201-30-52290 este un produs eficient!
Daca utilajul tau este inima afacerii tale, gresorul este sangele care mentine totul in miscare. Desigur, poate parea mic si neinsemnat, dar rolul sau in performanta si durabilitatea utilajului tau este imens. Acest dispozitiv simplu si inteligent livreaza lubrifiantul necesar in punctele critice ale angrenajului. Astfel, previne uzura prematura a componentelor, reducand costurile de intretinere si reparatii si asigurand un timp de functionare mai indelungat.

Consultanta gratuita te asteapta la noi!
Consilierea oferita de noi este un Abecedar - de la variante optime si pana la solutii ingenioase, de la gestiune si pana la livrare, de la date tehnice si pana la produse de top, noi ne ocupam de tot!

Livrare
Orice colet ce pleaca de la noi este manevrat si livrat cu maxima grija, dar si cu viteza! Un gresor Komatsu 201-30-52290 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montaj
Montajul este cheia! Este o parte esentiala a inlocuirii unei componente vechi. In mod evident, nu e suficient sa alegi componenta potrivita, trebuie sa ii asiguri si un montaj corect! Dar, din fericire, avem cateva ponturi si in ceea ce priveste montajul pieselor noastre! Tu doar intreaba-ne!

Specificatii tehnice
Filet diametru 16mm
Gresor M10
Lungime 84mm
Hexagon 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura