Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor intindere senila pentru buldozer Komatsu D85M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu D85M
Cod produs
4YBK7V5P-AS
Out Of stock
Descriere
Acest gresor intindere senila Komatsu D85M este una din acele creatii care nu a intarziat sa isi demonstreze capacitata de rezistenta! Ai sansa sa beneficiezi de o calitate la superlativ, facand o investitie corecta si avantajoasa! Produsul este mentinut pe stoc in permanenta si disponibil spre a fi livrat! Alege-l si pentru modelul Komatsu D85MS-15!
Pe cat de ofertant este domeniul in care activezi, pe atat de coplesitor poate deveni! Ne referim la situatiile in care intampini probleme tehnice, neprevazute. In acel moment este esential sa adopti o decizie potrivita! Pentru a face acest lucru, ia legatura cu echipa noastra de consultanta si tine cont de ceea ce ti se sugereaza!

Un gresor intindere senila Komatsu D85M isi va aduce contributia remarcabil in functionarea masinariei!
Fiecare piesa are un rol atribuit! Diferenta o face durata in care aceasta este capabila sa isi indeplineasca acest rol si modul in care o face! Acest gresor, desi o piesa de dimensiuni reduse, are o impoartanta aparte! Ea creste mobilitatea, dar si eficienta si previne uzura prematura a componentelor utilajului tau, oferind acestora o gresare ideala.

Ai informatia - ai performanta!
Luand legatura cu agentii nostri, te eliberezi de toata tensiunea care te apasa! Acestia te vor ajuta sa identifici problema si, ulterior, vor veni cu remediul ideal care sa-ti puna utilajul in functiune. Impreuna veti alege piesa compatibila, dupa care acestia iti vor intocmi un plan de intretinere care sa-ti aduca eficienta!

Livrare
De indata ce ai comandat, ai asteptarea ca piesa dorita sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Noi te putem asigura ca acest gresor intindere senila Komatsu D85M iti va fi livrat in primele 24 de ore, din momentul accesarii datelor noastre de contact!

Montaj
Asigura-te ca de aceasta treaba se ocupa oamenii profesionisti! Durata de exploatare a piesei va fi prelungita si eficienta i se va spori! Daca nu ai nici un punct de reper, da-ne de stire si iti recomandam locul ideal! Orice montaj trebuie efectuat in locuri desemnate pentru astfel de lucrari!

Specificatii

• Filet diametru 16mm
• Gresor M10
• Lungime 84mm
• Hexagon 27mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura