Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor intindere senila pentru excavator Komatsu PC130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC130
Cod produs
YTMDQU2V-AS
Out Of stock
Descriere
Noi am atins performanta dotand depozitul cu produse din game renumite! Asa am reusit sa cream un cadru profesional din care clientii nostri sa-si aleaga resursele necesare dezvoltarii afacerilor lor! Nu ignora acest gresor intindere senila Komatsu PC130 care este o reprezentare directa a calitatii! O piesa care se potriveste manusa si modelelor Komatsu PC130-8, PC130-5K, PC130-6K, PC130-7K, PC130-8M0!
Ai obiective inalte? Fixeaza-le cu o mare etica de lucru! Agentii nostri se vor ocupa personal sa iti intocmeasca un plan personalizat de intretinere pe care va trebui sa-l aplici cu responsabilitate! Mai mult decat atat, din acest moment vei depasi mai usor problemele de natura tehnica datorita echipei noastre de asistenta care va veni la locul faptei daca situatia o cere!

Un gresor intindere senila Komatsu PC130 iti va dovedi adevarata calitate!
Rolul unei piese este primul criteriu vizat atunci cand cea actuala cere inlocuita! Ulterior, vrei sa te asiguri ca acest rol este indeplinit corect! Acest element tehnic creste mobilitatea, dar si eficienta, prevenind uzura prematura a componentelor utilajului tau, oferind acestora o gresare corespunzatoare.

Ne apelezi si te informezi!
Orice clipa de nesiguranta va fi acum un vis urat! Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta se vor asigura ca ai fost informat integral! Atat de pasionati si priceputi, acestia iti vor expune toate detaliile! Pregateste-te sa alegi piesa potrivita si sa beneficiezi de un plan doar al tau de intretinere!

Livrare
Suntem la curent cu dorinta ta de a-ti relua ritmul alert de munca. Nimic mai simplu! Noi iti livram acest gresor intindere senila Komatsu PC130 in cel mai scurt timp de indata ce ai intrat pe pagina de contact!

Montaj
Nu arunca pe apa sambetei tot ce ai realizat si investit pana in acest punct! Montajul piesei este ultima etapa inainte de reluarea activitatii asa ca tine cont de cat ai investit! Asadar, indraznim sa iti sugeram sa efectuezi aceasta manopera sub supravegherea specialistilor in ateliere desemnate in acest sens! Lucreaza profi pana la capat!

Specificatii

• Filet diametru 16mm
• Gresor M10
• Lungime 84mm
• Hexagon 27mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura