Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor intindere senila pentru excavator Komatsu PC80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC80
Cod produs
OQA4ZCGP-AS
Out Of stock
Descriere
Daca pana in acest moment nu ai avut nici o idee cum ai putea lua totul de la capat, sansa iti bate usa! Uneori, acest domeniu implica situatii care te determina sa faci o schimbare radicala pentru a-ti proteja munca de peste ani! Acest lucru se intampla deseori din cauza avansarii tehnologiei! Incepe prin a opta pentru acest gresor intindere senila Komatsu PC80 care va fi dovada calitatii din primul moment! Un produs care va rezona si cu modelele Komatsu PC80-3 si PC80LC-3!
Esti pregatit sa avansezi? Pune mana pe telefon si initiaza un apel catre agentii nostri de consultanta! Vei fi uimit de entuziasmul cu care vei fi intampinat! Ideile vor curge de la sine si tot ce e mai nou in tendintele de pe piata tehnica va fi pus intr-un plan personalizat doar pentru tine! Aici iti vei gasi toate raspunsurile!

Alegand acest gresor intindere senila Komatsu PC80 stii ca ai investit inteligent!
Fiecare piesa are un rol atribuit! Diferenta o face durata in care aceasta este capabila sa isi indeplineasca acest rol si modul in care o face! Acest gresor, desi o piesa de dimensiuni reduse, are o impoartanta aparte! Ea creste mobilitatea, dar si eficienta si previne uzura prematura a componentelor utilajului tau, oferind acestora o gresare ideala.

Ai informatia - ai performanta!
Luand legatura cu agentii nostri, te eliberezi de toata tensiunea care te apasa! Acestia te vor ajuta sa identifici problema si, ulterior, vor veni cu remediul ideal care sa-ti puna utilajul in functiune. Impreuna veti alege piesa compatibila, dupa care acestia iti vor intocmi un plan de intretinere care sa-ti aduca eficienta!

Livrare
De indata ce ai comandat, ai asteptarea ca piesa dorita sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Noi te putem asigura ca acest gresor intindere senila Komatsu PC80 iti va fi livrat in primele 24 de ore, din momentul accesarii datelor noastre de contact!

Montaj
Asigura-te ca de aceasta treaba se ocupa oamenii profesionisti! Durata de exploatare a piesei va fi prelungita si eficienta i se va spori! Daca nu ai nici un punct de reper, da-ne de stire si iti recomandam locul ideal! Orice montaj trebuie efectuat in locuri desemnate pentru astfel de lucrari!

Specificatii

• Filet diametru 16mm
• Gresor M10
• Lungime 84mm
• Hexagon 27mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura