Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc mecanism directie transpalet Yale MRW020-E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Yale MRW020-E
Cod produs
XP5JQO7Y-MI
Out Of stock
Descriere
Ai toate motivele sa te bucuri ca ai intrat la noi, avem pe stoc revelatia momentului, avem acest rulment butuc Yale MRW020-E de maxima calitate, original Carraro! Indiferent de mediu sau cerintele de lucru, este alegerea perfecta pentru a aduce o noua dimensiune de eficienta si fiabilitate in operatiunile tale! Ai siguranta maxima si precizie in manevrare pentru ca  fost fabricat cu respectarea celor mai stricte norme de prelucrare si material! Poti veni acum sa il iei? Sau plasezi o comanda? La comanda astepti pana maine cand vine curierul.

Daca inca stai in cumpana, ai o cale simpla sa te informezi obiectiv: suna-l pe consultantul nostru! Nici nu-ti vei da seama cand vei trece prin toate etapele depanarii, de la alegerea piesei perfecte pana la montaj! Apropo de montaj: avem parteneri cu atelier mobil care pot veni acolo unde ai ramas cu utilajul blocat, nu mai trebuie sa-ti muti utilajul de colo-colo, suna-ne pentru datele lor de contact!

ACN Piese Utilaje este solutia completa si eficienta pentru orice problema tehnica! Oricat de complexa! Pentru ca dincolo de piese de schimb de buna calitate si servicii exceptionale avem o echipa! Si echipa pune suflet si pasiune in tot ce face!

Rulment butuc Yale MRW020-E  - alegerea perfecta pentru eficienta si fiabilitate!
Daca auzi zgomot metalic neobisnuit in zona rotilor, sau daca utilajul deviaza de la directie si atunci ar fi bine sa verifici functionarea rulmentilor. Rulmentii de butuc permit invartirea rotilor inainte si inapoi, chiar si la viteze mari. Daca sunt supusi la solicitari dure sau daca lubrifierea lor este deficitara, rulmentii au de suferit. Iti recomandam cu maxima incredere un rulment original Carraro in locul celui uzat! Piesele originale trebuie sa fie mereu de prima electie!

Sfaturi tehnice ca intre prieteni, gratis!
Cum sa identifici imediat defectiunea si sa si gasesti piesa de care ai nevoie, chiar daca esti in mijlocul campului? Cu un simplu telefon la consultantul nostru! El are toate datele, te ghideaza in tot procesul de reparatie, oricat de complex ar fi el! Suna-l pe consultantul nostru si el te poate ghida de la alegerea piesei compatibile cu utilajul tau, la detalii despre comanda, livrare, sau interventie de urgenta cu atelier mobil prin partenerii nostri din toata tara. Discutam despre intretinerea personalizata a utilajului tau, despre nevoile lui, hai sa devenim eficienti prin informare corecta!

Garantie
Stim ca esti circumspect in privinta pieselor de schimb, pentru ca ai avut probabil experiente neplacute! Cu noi, grija asta dispare! Iti oferim pentru acest rulment butuc mecanism directie pentru transpalet electric Yale MRW020-E  o garantie de 6 luni, pentru eventuale defecte de fabricatie. Daca, in mod exceptional, ar aparea un astfel de defect, rulmentul ar fi inlocuit imediat cu unul nou, fara alte costuri.

Livrare
Esti acum in situatia in care astepti piesa comandata? Primesti acest rulment butuc Yale MRW020-E  in 24 de ore de la plasarea comenzii, oriunde te-ai afla in tara! Poti si sa-l ridici imediat de la depozitul nostru!

Montaj
Crezi ca faci economii daca apelezi la amatori pentru montaj? Total gresit! E o economie prost inteleasa si poti face mai mult rau decat bine! Sii regula de aur: piese de buna calitate si montaj profesionist! Daca nu cunosti un mecanic bun, suna-ne! Avem parteneri, tehnicieni cu ateliere mobile, care pot veni indiferent unde te afli, pentru depanare pe teren!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura