Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Yale 580039688

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
LTUIY0EW-MI
Out Of stock
Descriere
Avem pe raft, gata de livrare, acest rulment butuc Yale 580039688 minunat prelucrat, original Carraro! Orice piesa provenita din celebrele ateliere iti ofera siguranta calitatii si a rezistentei deosebite in timp. Sunt renumite pentru siguranta si precizie in manevrare, iar prin reducerea frecarii, genereaza economie de combustibil si cresterea confortului de lucru. Rulmentul de butuc te va tine ani buni de aici incolo, daca il intretii corect.

La noi vei gasi un mod bun de abordare a activitatii: responsabil, empatic, cu atentie maxima la nevoile clientului! Vei simti asta de la primul apel, consultantul nostru are la orice intrebare un raspuns prompt si la obiect. Cere o oferta, telefonic sau prin formularul de pe site! Imediat se va produce mobilizarea generala si comanda va pleca spre tine cu un curier rapid, in 24 de ore o primesti. Iar daca mai ai neclaritati, nu ezita sa ne suni! Primesti, dupa cum spuneam, cele mai bune raspunsuri imediat!

Rulment butuc Yale 580039688 - pariaza mereu pe calitatea pieselor originale!
Daca la viteza mare auzi un zgomot metalic neobisnuit in zona rotilor, daca utilajul tau nu tine directia, atunci ar fi bine sa verifici functionarea rulmentilor de butuc. Rulmentii de butuc permit invartirea rotilor inainte si inapoi, chiar si la viteze mari. Daca sunt supusi la solicitari dure sau daca lubrifierea lor este deficitara, rulmentii au de suferit. Vrei sa-ti pastrezi siguranta si precizia in manevre? Un rulment original Carraro nu te va dezamagi niciodata!

Informatia e primul pas spre performanta, iar la noi e gratis!
Informatia tehnica corecta si aplicata la modelul tau de utilaj nu se gaseste pe toate drumurile, dar o gasesti la noi in cea mai documentata, clara si concisa forma! Suna-l pe consultantul nostru si el te poate ghida in toate etapele depanarii, de la alegerea piesei compatibile cu utilajul tau, la detalii despre comanda, livrare, sau interventie de urgenta cu atelier mobil prin partenerii nostri din toata tara. Nimic nu te poate ajuta mai mult in arderea unor etape, in cresterea eficientei tale decat acest suport tehnic aplicat!

Garantie
Dovada ca ne pasa de bunastarea si de linistea ta este ca garantia pentru acest rulment butuc Yale 580039688 este de 6 luni, pentru eventuale, dar improbabile defecte de fabricatie.

Livrare
Stim ce inseamna o zi de repaus fortat pentru tine si utilajul tau atunci cand nu-ti vezi capul de treaba! Asa ca am actionat in consecinta: am accelerat la maxim livrarea si primesti acest rulment butuc Yale 580039688 in 24 de ore de la plasarea comenzii, oriunde te-ai afla in tara! Ai si optiunea de a-l ridica imediat ce poti ajunge de la depozitul nostru!

Montaj
Ai certitudinea functionarii perfecte a utilajului tau daca respecti o regula de aur: montezi pe el profesionist doar piese de buna calitate. Noi te putem ajuta in ambele directii - avem piese de schimb minunate si parteneri de nadejde in orice colt de tara, care te pot depana chiar pe teren, acolo unde ai ramas blocat de o defectiune! Asculta sfatul nostru si nu-ti lasa cel mai bun prieten pe mana oricui, trateaza-l cu atentie si respect, monteaza-i profesionist acest rulment de butuc si el te va rasplati inzecit!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura