Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Distribuitor cutie de viteze buldoexcavator Komatsu WB146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB146
Cod produs
7KSWERCN-AT
Out Of stock
Descriere
Il cauti de mult timp? Acum l-ai gasit! Si este pregatit sa intre in actiune pentru optimizarea transmisiei masinariei tale. Cu un astfel de distribuitor cutie de viteze Komatsu WB146 ce poarta amprenta Carraro, vei maximiza randamentul utilajului tau si ii vei asigura functionarea impecabila vreme indelungata. Componenta aceasta zdravana si fiabila face fata celor mai dificile conditii de exploatare. Se poate monta si pe modelul Komatsu WB146-5.

Pentru mai multe detalii ce tin de compatibilitate ori de particularitatile piesei, consultantii nostri iti stau la dispozitie. Le poti cere sfatul in orice problema tehnica pe care o intampini si iti vor oferi solutia salvatoare, oricat de complicata ar fi situatia. Ai si piese de piese, si suport tehnic personalizat, livrare super rapida si ajutor la montaj. Mai vrei ceva? Spune-ne!

Distribuitor cutie de viteze Komatsu WB146 - inlesneste performanta!
Calitatea componentelor transmisiei este esentiala pentru functionarea optima a utilajului tau, caci totul trebuie sa se desfasoare ceas. Asigura-te ca toate piesele sunt in stare impecabila. Acest distribuitor este destinat cutiei de viteze si joaca un rol foarte important, caci transmite puterea motorului catre punte. Orice semn de uzura in acest ansamblu creeaza sincope si, evident, defectiuni pe care nu ti le doresti. Inlocuieste distribuitorul avariat pentru a mentine lantul transmisiei.

Solutii la indemana pentru eficienta maxima!
Cand ai dubii sau dificultati tehnice, serviciul nostru de consultanta iti va fi extrem de util. Apeleaza cu incredere la noi si vom identifica rapid cele mai eficiente solutii pentru tine. Nu-i nevoie sa-ti mai bati tu capul. Specialistii nostri au raspunsuri pentru orice chestiune tehnica sau dilema care te framanta, se pliaza pe nevoile tale si te ajuta sa iesi din impas. Intretinerea utilajului tau poate deveni o rutina chiar placuta alaturi de noi. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Garantie
Esti perfect acoperit impotriva eventualelor defecte de fabricatie, caci acest distribuitor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB146 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei pentru a te salva in astfel de situatii nedorite. Extrem de rare, de altfel. Nu credem sa fie cazul sa ai nevoie de ele insa, pentru orice eventualitate, in colet vei regasi documentele necesare.

Livrare
Stim cat de pretios este timpul tau, de aceea iti livram aceasta distribuitor cutie de viteze Komatsu WB146 super rapid! Contacteaza-ne online sau telefonic si ti-o expediem de indata. Iar daca-ti este la indemana, ne poti face o vizita la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Calitatea montajului influenteaza considerabil performantele piesei. De vrei sa te bucuri de o functionare impecabila, incredinteaza interventia tehnica unor profesionisti, care cunosc toate chichitele si iti vor asigura cele mai bune rezultate. Iti protejezi, astfel, si investitia, caci un montaj necorespunzator poate compromite piesa. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Contacteaza departamentul tehnic si se rezolva!

Specificatii tehnice

6 gauri de fixare, cu diametru de 8,5mm
2 mufe cu cate 2 pini tata, pt fiecare bobina
Lungime = 265mm
Latime = 95mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura