Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB146-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB146-5
Cod produs
HEYX4G5S-RE
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns pe ACN Piese Utilaje, grijile tale legate de functionarea utilajului dispar rapid. Pentru ca avem o oferta foarte generoasa, preturi dintre cele mai bune, si oferim si consultanta tehnica gratuit. Alaturi de noi vei avea rapid din nou un utilaj perfect functional. Asa ca, in oferta noastra, gasesti oricand si acest senzor cutie de viteze Komatsu WB146-5 la un pret foarte avantajos.

Senzor cutie de viteze Komatsu WB146-5 - calitatea face diferenta! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

Pentru a comanda piesa este suficient sa ne suni la unul dintre numerele afisate sau sa completezi formularul de pe site. Consilierii firmei vin in intampinarea ta cu oferte personalizate si servicii tehnice care sa raspunda nevoilor pe care le ai in acest moment.

Vrei si alte detalii despre aceasta piesa sau serviciile pe care noi le putem oferi? Nu ezita sa contactezi departamentul tehnic al firmei! La alegerea componentelor noi din oferta noastra, iti oferim consultanta tehnica gratuita!

Livram un asemenea senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB146-5 impreuna cu factura si certificatul lui de garantie, valabil 6 luni, de la momentul achizitiei.

Un astfel de senzor cutie de viteze Komatsu WB146-5 va ajunge in cel mai scurt timp, in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul comandat direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi.

Daca ai nevoie de ajutor la montare, te putem pune rapid in legatura cu tehnician din zona ta de activitate.
Pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia altor specialisti, mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.
Primesti detalii despre acest serviciu sau poti face o programare daca iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Mufa senzorului are 2 pini.
Vine montat la timoneria de la cutia de viteze
Trimite mesaj
Din Gura in Gura