Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Distribuitor cutie de viteze Komatsu CA0641986

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
1H8K6VT4-AT
Out Of stock
Descriere
Defectiunile pot sa se duca de unde au venit! Ai ajuns la noi, iar remediile sunt la un pas de tine. Acest distribuitor cutie de viteze Komatsu CA0641986 este pregatit sa te surprinda prin calitatile sale exceptionale. Este o componenta zdravana si fiabila, capabila sa infrunte cele mai dificile provocari fara sa cracneasca. Doar este o piesa originala Carraro - nu te va dezamagi! Asigura-i un montaj pe masura si te vei bucura mult si bine de ajutorul sau.

Calitatea este un principiu de la care nu ne abatem. Piesele noastre o confirma. Si serviciile pe care ti le oferim, de asemenea. Vei beneficia de o experienta complexa, care iti va aduce rezultatele mult asteptate. Utilajul tau isi va recapata puterile si isi va imbunatati performantele. Apeleaza cu incredere la noi ori de cate ori il vezi cam obosit si il vom pune din nou pe picioare. Suna-ne!

Distribuitor cutie de viteze Komatsu CA0641986 - inalta calitate pentru performante remarcabile!
Calitatea componentelor transmisiei este esentiala pentru functionarea optima a utilajului tau, caci totul trebuie sa se desfasoare ceas. Asigura-te ca toate piesele sunt in stare impecabila. Acest distribuitor este destinat cutiei de viteze si joaca un rol foarte important, caci transmite puterea motorului catre punte. Orice semn de uzura in acest ansamblu creeaza sincope si, evident, defectiuni pe care nu ti le doresti. Inlocuieste distribuitorul avariat pentru a mentine lantul transmisiei.

Solutii la indemana pentru eficienta maxima!
Cand ai dubii sau dificultati tehnice, serviciul nostru de consultanta iti va fi extrem de util. Apeleaza cu incredere la noi si vom identifica rapid cele mai eficiente solutii pentru tine. Nu-i nevoie sa-ti mai bati tu capul. Specialistii nostri au raspunsuri pentru orice chestiune tehnica sau dilema care te framanta, se pliaza pe nevoile tale si te ajuta sa iesi din impas. Intretinerea utilajului tau poate deveni o rutina chiar placuta alaturi de noi. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Garantie
Esti perfect acoperit impotriva eventualelor defecte de fabricatie, caci acest distribuitor cutie de viteze Komatsu CA0641986 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei pentru a te salva in astfel de situatii nedorite. Extrem de rare, de altfel. Nu credem sa fie cazul sa ai nevoie de ele insa, pentru orice eventualitate, in colet vei regasi documentele necesare.

Livrare
Stim cat de pretios este timpul tau, de aceea iti livram aceasta distribuitor cutie de viteze Komatsu CA0641986 super rapid! Contacteaza-ne online sau telefonic si ti-o expediem de indata. Iar daca-ti este la indemana, ne poti face o vizita la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Calitatea montajului influenteaza considerabil performantele piesei. De vrei sa te bucuri de o functionare impecabila, incredinteaza interventia tehnica unor profesionisti, care cunosc toate chichitele si iti vor asigura cele mai bune rezultate. Iti protejezi, astfel, si investitia, caci un montaj necorespunzator poate compromite piesa. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Contacteaza departamentul tehnic si se rezolva!

Specificatii tehnice

6 gauri de fixare, cu diametru de 8,5mm
2 mufe cu cate 2 pini tata, pt fiecare bobina
Lungime = 265mm
Latime = 95mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura