Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pasta de curatat maini 320320008/5 7,5 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
O8XWIQG2-AT
Out Of stock
Descriere
Bijuteresti, surubaresti si apoi pe mainile tale raman urmele unei zile intense de activitate. Toate unsorile alea ar vrea sa te insoteasca si acasa sau pe unde mai ai treaba. Insa a venit momentul mult asteptat al relaxarii. Amprentele unei zile de munca vor disparea ca prin minune daca folosesti aceasta pasta curatat maini 320320008/5 cu o putere remarcabila de indepartare a petelor si a murdariei inerente. Ulei, vaselina, combinate cu praf si alte reziduuri nu sunt o priveliste prea placuta, insa produsul acesta te scapa de ele.

Vei gasi la noi, alaturi de o gama generoasa de piese de schimb de cea mai buna calitate, produse utile in activitatea ta, dar si o echipa de specialisti care te va indruma in alegerea celor de care ai nevoie la un moment dat. Daca nici tu nu te multumesti cu putin, ai ajuns in locul potrivit. Vei beneficia de o experienta nemaipomenita, care va minimiza eforturile pe care le presupune intretinerea utilajului tau. Suna-ne si descopera serviciile noastre!

Pasta curatat maini 320320008/5 - ca sa inchei treaba ca la carte!
Cand lucrezi cu utilajul tau, nu scapi cu mainile curate. Decat daca folosesti un produs de curatare potrivit, cum este pasta aceasta de curatat mainile pe care ti-o propunem. Este special conceputa pentru curatarea substantelor ce ajung pe mainile tale in timpul lucrului cu utilajul.

Iti sustinem eforturile si iti oferim solutii adaptate nevoilor tale!
Am creat un serviciu de consultanta pe care il vei gasi extrem de util, caci iti asigura suport tehnic personalizat, centrat pe problemele si nevoile utilajului tau. Orice defectiune ai intampina, ii vom da de cap in doi timpi si trei miscari. Specialistii nostri sunt blindati cu informatii si au experienta consistenta in domeniu, incat oricat de complicata ar fi situatia, vor gasi cea mai buna cale de rezolvare. Contacteaza departamentul tehnic si bucura-te de multiplele avantaje pe care ti le oferim! Mai ales ca nu te costa vreun leu, consultanta este gratuita!

Livrare

Promptitudinea este importanta pentru noi, cum e si pentru tine. Aceasta pasta de curatat maini 320320008/5 7,5Kg va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne si ti-o expediam de indata prin curier rapid. De asemenea, poti veni chiar tu sa ridici produsul de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca esti prin apropiere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura