Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ax 4x4 cutie de viteze pentru buldoexcavator Terex TX860B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TX860B
Cod produs
SEA5PRVK-MI
Out Of stock
Descriere
Avem pe raft, gata de livrare, acest ax 4×4 cutie viteze Terex TX860B original, de exceptionala calitate!  La asemenea calitate ti-ai putea imagina un pret exorbitant, dar la noi pretul este ca pentru prieteni! Nu degeaba piesele Carraro sunt in topul mondial, sunt renumite pentru calitatea si rezistenta deosebita in conditii extreme de lucru! Investitia in piese originale va fi mereu o investitite de durata, acest ax te va tine ani buni de utilizare intensa.

Cere o oferta! Telefonic sau online, prelucrarea comenzii se face la fel, ultrarapid! Daca ai insa de aflat detalii despre piesa, nu esti sigur ca e conforma cu utilajul tau, suna-l pe consultantul nostru! Cu el, intri in lumea noastra tehnica, in care zecile de mii de piese sunt ordonat aranjate, pentru o identificare simpla si usoara. Intr-un depozit atat de vast e imposibil sa nu-ti gasesti solutia perfecta pentru utilajul tau, indiferent cat de complexa e defectiunea. Suna-ne si vei putea testa cat suntem de eficienti!

Ax 4×4 cutie viteze Terex TX860B - investeste in calitate, pentru siguranta ta!
Orice piesa produsa in atelierele Carraro, are deja un statut, i se recunoaste din start calitatea! Acest ax este un element de forta care transmite puterea  de la cutia de viteze catre puntea fata. Axul se uneste cu flansa de cardan, iar flansa asta e legata la cardanul puntii fata. Cardanul la randul lui transmite puterea catre punte si de la punte e transmisa catre roti. Renumele pieselor Carraro este de notorietate mondiala, poti conta oricand pe calitatea lor!

Suntem aici pentru tine, intreaba-ne, e gratis!
Gasesti la noi cea mai sigura si rapida sursa de informatie tehnica pe care o poti accesa! Nu pierde timp pretios cand ne poti intreba tot ce te chinuie mai tare: despre piese, despre serviciile noastre, despre termene de livrare sau de garantie, sau orice iti trece prin cap legat de utilajul tau! Castigi eficienta, stim ce inseamna o zi de lucru pierduta, te putem sfatui, trebuie doar sa ne suni!

Garantie
Certificatul de garantie pentru acest ax 4×4 cutie de viteze pentru buldoexcavator Terex TX860B este valabil 6 luni, pentru eventuale defecte de fabricatie.

Livrare
Esti grabit si suparat ca utilajul e defect? Stim, si acceleram livrarea la maxim! Livram acest ax 4×4 cutie viteze Terex TX860B in 24 de ore, cu plata ramburs, oriunde te-ai afla in tara. Daca te grabesti, il poti ridica imediat din depozitul nostru!

Montaj
Sansa unei piese de buna calitate de a-si juca rolul la capacitate maxima depinde de montajul profesionist! Protejeaza-ti investitia, cheama un mester cu experienta in asamblarea pieselor din sistemul de transmisie pentru a monta axul pe care ti-l recomandam. Consulta plansa tehnica a produsului inainte de a incepe procesul de montare. Daca ai nevoie de ajutor profesionist, suna-ne! Avem peste tot prin tara parteneri, tehnicieni priceputi cu ateliere mobile care te pot ajuta!

Specificatii tehnice

Diametru = 45mm
Diametru = 70,8mm
Diametru= 50,5mm
Diametru = 44,7mm
Pinion, 24 dinti, diametru 49,5mm
21 caneluri, pe un diametru de 34,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura