Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa stabilizatoare buldoexcavator Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F2
Cod produs
KYM0QDV8-AT
Out Of stock
Descriere
Cand nu-i pe roti, e pe… talpi! Si-apoi ii trebuie niste talpi sanatoase, zdravene, ca nici utilajul tau nu-i vreun pispirel. Insa avem o veste buna si o talpa stabilizatoare Caterpillar 428F2 impecabila! De fapt chiar ea e vestea cea buna, care vine sa-ti scoata utilajul din impas in momentele dificile cand sarcinile par sa-l copleseasca. Piesa aceasta super rezistenta ii asigura cadrul perfect de lucru, pastrandu-l in picioare oricat de mari ar fi presiunile. Este o componenta demna de toata increderea. Pune-o la incercare! Are si un pret excelent!

Iti punem la dispozitie o gama generoasa si diversificata de piese de schimb si consumabile nemaipomenite, caci calitatea este cuvantul de ordine la ACN. Selectionam cu rigurozitate produsele pe care le comercializam si doar cele mai cele isi castiga locul pe rafturile depozitului nostru. Il poti explora si tu, virtual sau chiar fizic, daca esti prin apropierea Capitalei. Vei fi ghidat de specialistii nostri, in scris, telefonic, sau la fata locului - dupa cum alegi!

Talpa stabilizatoare Caterpillar 428F2 - solutia perfecta!
Stabilitatea iti ofera mai multa siguranta, dar si mai multa eficienta in timpul exploatarii utilajului tau. In lupta cu sarcinile grele, n-ai vrea sa-l vezi clatinandu-se si fortandu-se, cand ai la indemana resurse pentru a-l mentine ferm pe pozitie. E necesara o talpa stabilizatoare pentru a-i asigura echilibrul si, evident, stabilitatea. Confectionata din cauciuc, aceasta talpa stabilizatoare este ideala pentru stabilizarea utilajului tau pe suprafete din beton sau asfalt. In conditii „off-road!”, vei avea nevoie de o componenta realizata din otel.

Dileme, probleme? Poti uita de ele!
Ai la dispozitie serviciul nostru de consultanta, pe care ti-l oferim gratuit! Totul este adaptat problemelor cu care te confrunti si nevoilor utilajului tau. Nu lasa defectiunile sa te copleseasca! Avem solutii oricat de complicata ar fi situatia si iti limpezim pe data orice nelamurire. Echipa noastra de specialisti se mobilizeaza pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta, cu rezultate benefice in activitatea ta. Contacteaza-ne online sau telefonic, cum preferi!

Garantie
Nu-ti fa griji, esti asigurat! Aceasta talpa stabilizatoare pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achzitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Nu credem ca va fi nevoie sa le folosesti, insa ai documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta si ne miscam super rapid! Vei primi aceasta talpa stabilizatoare Caterpillar 428F2 in cel mai scurt timp prin curier rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda folosind datele noastre de contact si piesa porneste catre tine. Iar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a ridica produsul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Oricat de calitative ar fi piesele, daca montajul nu este efectuat corespunzator, n-are sa-ti mearga asa cum ti-ai propus. Recomandam ca montajul sa fie realizat de persoane specializate, care stiu precis ce aspecte au de bifat pentru o functionare desavarsita. Daca ai nevoie de un mecanic priceput, te punem in contact cu unul de incredere din apropierea ta. Avem colaboratori pe tot cuprinsul tarii.

Specificatii tehnice
Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura