Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland T7.185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7.185
Cod produs
E1V2PAUO-AT
Out Of stock
Descriere
Bucura-te de performantele unei piese originale Carraro impecabile! Asa delicat cum pare, acest rulment butuc punte fata New Holland T7.185 este pregatit sa infrunte sarcini din cele mai dificile. Este extrem de fiabil si de rezistent, caci a fost fabricat dintr-un metal strong, care ii confera durabilitate. Nu te va lasa la greu! Ai grija sa fie bine lubrifiat si-o sa-ti mearga ca pe roate.

Daca ai nevoie de mai multe informatii sau de indrumare pentru a alege piesele potrivite utilajului tau, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Avem o echipa dedicata, pasionata de domeniul tehnic, care intervine prompt in ajutorul tau. Beneficiezi de o identificare rapida si corecta a pieselor compatibile si primesti solutii personalizate de intretinere a masinariei tale. Vei obtine rezultate maxime cu eforturi minime. Suna-ne!

Rulment butuc punte fata New Holland T7.185 - un ajutor de nadejde!
Orice piesa, cat de mica ori de simpla, are rolul si importanta sa in functionarea optima a utilajului tau si, cand cedeaza, echilibrul mecanismului se rupe. Rulmentii permit invartirea rotilor in fata sau in spate si asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Designul special, de ultima generatie, al acestui rulment asigura o frecare redusa la imbinarea dintre roata si axul utilajului tau. Astfel, uzura este tinuta la distanta, componentele sistemului traiesc mai mult si siguranta in deplasare creste. Nu si consumul de combustibil, care e chiar mai redus. Sarcinile dificile sau lubrifierea deficitara pot afecta performantele rulmentului, asadar, nu uita sa-l hranesti cu lubrifianti de calitate.

Te sustinem la fiecare pas!
Sunt si momente in care efectiv nu stii de unde a pornit buba. Si nici cum sa-ti repui utilajul in functiune. Iti intelegem perfect nevoile si nelinistile si vrem sa fim mai mult decat furnizorii tai de piese de schimb. Si pentru ca putem sa-ti fim de folos, o facem cu placere! Consultantii nostri te vor consilia pas cu pas, pentru o identificare rapida si precisa a cauzei defectiunii si a remediilor necesare. Nu-ti mai bati capul, primesti toate informatiile de care ai nevoie. Vei economisi timp pretios si, daca vrei, stabilim si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita!

Garantie
Poti avea deplina incredere in piesele pe care ti le oferim! Si cum cuvantul nu e de ajuns, il intarim cu un certificat de garantie valabil timp de 6 luni de la data facturarii. Il poti folosi in cazul exceptional in care acest rulment butuc punte fata pentru tractor New Holland T7.185 ar avea defecte de fabricatie. Certificatul de garantie si factura le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Stim ca-l vrei cat mai rapid, ieri daca s-ar putea. Nu-ti fa griji, il primesti super rapid! Contacteaza-ne online sau telefonic si acest rulment butuc punte fata New Holland T7.185 porneste spre tine. Sau poti veni tu dupa el la sediul nostru de langa Bucuresti, daca iti este mai comod.

Montaj
Rulmentul acesta se monteaza pe puntea din fata, intre reductor si fuzeta si iti recomandam sa ii inlocuiesti si perechea. Ideal ar fi sa refaci si etanseitatea ansamblului, inlocuind simeringul de butuc, sa stii una si buna. Ca sa ai garantia celor mai bune rezultate, iti recomandam sa incredintezi montajul oricarei piese unor profesionisti. Ei stiu precis ce au de bifat ca lucrurile sa mearga ca pe roate, iar reparatia sa fie cat mai durabila. Iti asiguram, la cerere, reparatii punctuale ori complexe, precum si revizii periodice. In orice colt al tarii te-ai afla, avem colaboratori de incredere la un pas de tine.

Specificatii tehnice
95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura