Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor New Holland T7.260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7.260
Cod produs
91CW5M7Y-A-AT
Out Of stock
Descriere
Poti pune stop cautarii tale! Avem pentru tine un rulment butuc New Holland T7.260 excelent, o componenta de top, pregatita sa-ti ofere performante remarcabile. Nu cedeaza cu una, cu doua, caci a fost conceput dupa o tehnologie de ultima generatie care ii confera rezistenta deosebita in fata multiplilor factori de uzura. Poarta amprenta Carraro, fapt care aproape ca vorbeste de la sine despre calitatile sale excelente!

Si astfel de piese de cea mai buna calitate gasesti din belsug in oferta noastra. Spune-ne ce te-ar mai interesa! Daca nu stii concret care ar fi piesele de care are nevoie utilajul tau, ne poti explica pe scurt simptomele pe care le-ai constatat. Iti vom vindeca utilajul cu cele mai eficiente remedii. Suna-ne!

Rulment butuc New Holland T7.260 - calitatea face diferenta!
In maruntaiele utilajului tau, fiecare piesa isi are locul si rostul, niciuna nu-i pusa degeaba acolo. Cat priveste rulmentii, desi ar parea niste componente banale, sunt folositi in puncte critice ale masinariei tale, iar rolul lor este pe masura. Rulmentul de butuc este un element esential in transmisia finala. El asigura transferul optim de greutate al utilajului catre roti, permitand miscarea acestora in fata sau in spate, dupa cum este necesar, inclusiv la viteze mari. O lubrifiere deficitara sau presiunea sarcinilor dificile il pot pune in dificultate. Insa daca ai grija sa fie bine lubrifiat si cantitativ, si calitativ, totul va merge struna. Rulmentul nostru vine cu un design inovator care garanteaza o frecare redusa si iti aduce si o economie la combustibil.

Cand esti in impas, solicita ajutorul nostru!
Pentru ca stim cat de neplacute pot fi defectiunile si cate griji iti aduc pe cap, credem ca ti-ar prinde bine sa apelezi la serviciul de consultanta tehnica pe care ti-l oferim. Identificarea cauzei defectiunii si a remediilor adecvate nu este o problema pentru specialistii nostri. Expune-le pe scurt datele problemei si faci rost lesne de solutia cea mai buna. Ba chiar si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau, daca iti doresti! Dilemele tale se vor limpezi de indata apeland la noi. Nu te sfii sa ne contactezi, consultanta este gratuita!

Garantie
Nu-ti fa griji in privinta eventualelor defecte de fabricatie! Calitatea acestui rulment butuc pentru tractor New Holland T7.260 este atestata de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data achizitiei, care acopera astfel de situatii neplacute. Putin probabil sa ai nevoie de ele, insa regasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Stim cat de important este sa ai piesa in cel mai scurt timp si n-o sa-ti prelungim asteptarea. Contacteaza-ne online sau telefonic si acest rulment butuc New Holland T7.260 pleaca spre tine, prin curier rapid. De asemenea, ai posibilitatea de a-l ridica personal la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin apropiere.

Montaj
Calitatea interventiei tehnice este la fel de importanta precum calitatea piesei. Poti sa ai cea mai tare piesa de pe piata, de nu-i montata corect, tot degeaba. Sunt unele dichisuri ce nu sunt la indemana oricui. Cel mai indicat este sa lasi montajul pe mainile unui profesionist cu experienta in domeniu. Este momentul potrivit sa arunci o privire si asupra elementelor conexe si ideal ar fi sa refaci etanseitatea ansamblului inlocuind si simeringul de butuc, daca tot esti pe felie. Iar daca nu stii incotro s-o apuci pentru efectuarea montajului, te putem ajuta, caci avem colaboratori de incredere pe tot cuprinsul tarii.

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura