Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc John Deere AT196169

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere AT196169
Cod produs
56L1GIJB-RA
Out Of stock
Descriere
Achizitioneaza acum acest rulment butuc John Deere AT196169 original Carraro! Simplu, robust si eficient - rulmentul nostru este partenerul tau de incredere pentru succesul afacerii tale. Alege calitatea si performanta si vei experimenta diferenta in rezultatele tale industriale. Alatura-te comunitatii noastre de clienti multumiti si bucura-te de functionarea fara probleme, durabilitatea si performanta superioara oferite de rulmentul nostru de top. Hai sa construim impreuna succesul afacerii tale! Alege articolul original si fii pregatit pentru o performanta remarcabila in industria ta!

Rulmentii de transmisie mentin componentele aliniate si in pozitia corecta, reduc frecarea, transfera sarcinile si reduc uzura suferita de alte piese. Pentru a face acest lucru in mod eficient, acestia trebuie sa fie lubrifiati corespunzator! Acorda interes acestui aspect si prelungeste durata de viata a componentei ce tocmai ai achizitionat-o!

Un rulment butuc John Deere AT196169 este o piesa de cursa lunga!
Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Ea are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Consultanta gratuita este un pas spre viitorul sigur!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Garantie
Un rulment butuc John Deere AT196169 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrare
Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Comanda acest rulment butuc John Deere AT196169 si el ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata.

Montaj
Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura