Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Arc usa dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB146
Cod produs
R4MTN2SK-RA
Out Of stock
Descriere
Indiferent de modelul de buldoexcavator pe care il ai, avem arcuri potrivite pentru tine. Oferim o gama larga de optiuni, astfel incat sa poti alege arcul care se potriveste perfect nevoilor tale. Echipa noastra de specialisti te va ghida in procesul de selectare, oferindu-ti solutii personalizate si sfaturi competente. Un atfel de arc usa dreapta Komatsu WB146 joaca un rol esential in asigurarea performantei si durabilitatii usii utilajului tau si este conceput special pentru usa dreapta! Produsul este compatibil si cu Komatsu WB146-5, Komatsu WB146PS-5!

Pentru noi, satisfactia clientilor este prioritatea noastra. De aceea, punem accent pe calitatea produselor noastre si oferim asistenta tehnica de inalta calitate. Suntem aici sa raspundem la intrebarile tale si sa te ajutam sa alegi piesa de schimb potrivita pentru utilajul tau. Indiferent de cat de des utilizezi deschiderea si de cata presiune pui asupra arcului, acesta iti ofera stabilitate si control total asupra miscarilor usii.

Un arc usa dreapta Komatsu WB146 este o piesa de cursa lunga!
Ce sa te ajute sa manevrezi usa utilajului tau? Care produs sa fie, oare, cel mai indicat? Cum functioneaza sistemul de inchidere al unei usi pentru utilaje? Ai ghicit! Cu arcuri. Iata ce iti propun expertii: investeste astazi intr-un arc calitativ, pentru un maine fara batai de cap! Rezolva, o data pentru totdeauna, inchiderea corecta a usii vehiculului tau!

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta!
Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Livrare
Un arc usa dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB146 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Montaj
Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Specificatii tehnice

Lungime arc= 15mm
Lungime totala= 39mm
Diametru = 13,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura