Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate buldoexcavator Volvo BL71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71
Cod produs
O0B26VUF-IA
Out Of stock
Descriere
Posesorii utilajelor trebuie sa acorde atentie fiecarei componente daca isi doresc rezultate satisfacatoare. Noi le suntem alaturi furnizandu-le piese de schimb de calitate si servicii de mentenanta personalizate. Acest rulment grup conic spate Volvo BL71 este recomandarea specialistilor atunci cand trebuie facuta inlocuirea piesei uzate. Propunerea noastra este de a achizitiona produsul original Carraro! Calitatea superioara a materialului va face ca piesa sa-si faca treaba cu eficienta!

Este indicat sa faci montajul rulmentilor in pereche. In modul acesta vei asigura miscarea de rotatie a pinionului de atac. Mai clar spus, miscarea de rotatie trebuie sa nu prezinte excentricitate fata de axa. Jocul nu trebuie sa fie permis deloc! Specialistii recomanda si inlocuirea simeringului de la puntea din spate. Mai precis, este vorba despre locul de intrare al pinionului de atac in punte. Este un montaj destul de dificil. Ai nevoie si de un mecanic? Te ajutam. Suna-ne acum!

Rulment grup conic spate Volvo BL71 - piesa se va potrivi perfect utilajului!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Acest rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL71 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Acest rulment grup conic spate Volvo BL71 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura