Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate Venieri VF10.23C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Venieri VF10.23C
Cod produs
YCAWL520-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic spate Venieri VF10.23C se regaseste in oferta noastra si dispune de un pret fantastic! Il poti comanda cu incredere pentru ca este fabricat de catre Carraro! Produsul original este impecabil executat! Promitem sa-ti fie livrat imediat! Este grozav sa beneficiezi oricand de piese de schimb de calitate! Esti in locul cel mai potrivit! Avem componente de calitate superioara si am redus preturile multor produse uzuale pentru ca tu sa le gasesti accesibile!

Recomandarile pe care specialistii ti le ofera sunt importante. Ele te pot ajuta sa te bucuri cat mai mult de investitiile pe care le faci. Montezi cel mai bine rulmentii in pereche. In acest mod, vei asigura pinionului de atac miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa. Cand inlocuiesti componentele, sa schimbi si simerigul ce etanseaza locul de intrare al pinionului de atac in punte. Puntea din spate trebuie sa fie optim etansata. Iata cateva moduri de a profita cat mai mult de componentele achizitionate!

Rulment grup conic spate Venieri VF10.23C - remediezi problema tehnica a buldoexcavatorului!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Acest rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Venieri VF10.23C se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest rulment grup conic punte spate Venieri VF10.23C va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura