Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Lamborghini Mach 250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Mach 250
Cod produs
X6AUQPV7-IA
Out Of stock
Descriere
Una din grijile tale in timp ce iti desfasori activitatea este sa stii ca ai utilaje functionale! Astfel, specialistii nostri recomanda sa folosesti exclusiv piese originale, precum cele din ofertele noastre, pentru a te putea bucura de o reparatie de durata. Acest rulment pinion atac Lamborghini Mach 250 este o piesa fabricata in uzinele Carraro! Este realizata la cel mai inalt standard de calitate, din material rezistent! Eficienta nu va mai fi o dorinta si atat, ci pura realitate! Cere mai multe detalii consultantilor nostri!

Rulmentii din oferta noastra sunt speciali si aduc cu adevarat succesul doar daca sunt montati in pereche. Se va asigura o miscare de rotatie a pinionului de atac fara excentricitate fata de axa. Lipsa jocului va duce la o miscare corecta a acestuia. Pentru a te bucura cat mai mult timp de noua achizitie, sfatul nostru este sa schimbi si simeringul. El este responsabil de etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac Lamborghini Mach 250 - nu se apropie prea repede uzura de el!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Lamborghini Mach 250 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac Lamborghini Mach 250 pe care il doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura