Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Lamborghini R6.250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R6.250
Cod produs
Y1JA3PSW-IA
Out Of stock
Descriere
Suntem dornici sa-ti facem activitatea mult mai usoara si sa te ajutam sa treci peste orice obstacol tehnic! Iti prezentam un rulment pinion atac Lamborghini R6.250 fabricat de Carraro! Producatorul a stiut sa aleaga un material de calitate superioara care sa ii dea produsului final rezistenta maxima in timp. Cere oferta si descopera pretul pe care il avem propus pentru aceasta componenta orignala. Apoi, cu toate datele la purtator, plaseaza comanda si noi iti expediem rapid piesa.

Consultanta tehnica este gratuita, asa ca profita acum! Rulmentii se monteaza in pereche pentru a asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Sa inlocuiesti simeringul in timpul acestei interventii. El va face o etansare optima la locul de intrare al acestui pinion de atac in puntea din fata. Nici sfaturile nu te ocolesc atunci cand accesezi serviciul gratuit de asistenta tehnica. Vei face cunostinta si cu alte servicii de top pe care le avem!

Rulment pinion atac Lamborghini R6.250 - o piesa importanta a transmisiei!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Perioada de garantie a acestui rulment pinion atac pentru tractor Lamborghini R6.250 este de 6 luni de zile, timp in care il poti inlocui, gratuit, daca observi defectiuni din fabrica la acestia. Certificatul de garantie se gaseste impreuna cu piesele, in pachet.

Livrare
Livrarea se realizeaza prin curierat rapid, oriunde in tara. Plata se efectueaza ramburs, iar inainte de aceasta iti recomandam sa verifici atent piesele, pentru a evita nemultumiri ulterioare. O alta optiune este sa te prezinti direct la sediul nostru, pentru a ridica acest rulment pinion atac pentru tractor Lamborghini R6.250 comandat. Alegerea iti apartine!

Montaj
Avem o echipa formata din specialisti in intreaga tara, astfel incat sa iti putem trimite, direct la punctul tau de lucru, suportul necesar. Este recomandabil sa montezi rulmentii cu ajutorul unei prese mecanice, evitand loviturile de ciocan. Noi iti venim in intampinare cu tot ceea ce este nevoie pentru un montaj exemplar! Suntem alaturi de tine pentru orice alta problema intampinata. Doar suna-ne si o rezolvam rapid!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura