Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Lamborghini Mach 210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Mach 210
Cod produs
HRF2N3YE-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Lamborghini Mach 210 - perfectiunea tehnica doar el o atinge! Este de calitate superioara si in fabricarea rulmentului s-a tinut cont de toate standardele de calitate. Calitatea lui va avea o contributie decisiva in buna functionare a sistemului de transmisie! Merita sa plasezi comanda acum si sa te bucuri de avantajele pe care aceasta componenta le rezerva tractorului tau! Cere o oferta! Piesa Carraro este foarte aproape de tine! La doar o zi distanta!

Rulmentul se monteaza in pereche, impreuna cu alt rulment! Astfel, se realizeaza o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. La fel de importanta este si etansarea puntii. Inlocuieste simeringul vechi. Cel nou va fi apt sa etanseze puntea din fata la locul de intrare al pinionului despre care am pomenit si mai sus. Daca mai ai intrebari, nu uita, la noi consultanta tehnica este oferita fara a percepe costuri.

Rulment pinion atac Lamborghini Mach 210 - calitate desavarsita, exceptionala!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Lamborghini Mach 210 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest rulment pinion atac Lamborghini Mach 210 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura