Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Deutz F6L812

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz F6L812
Cod produs
PADYHVFJ-IA
Out Of stock
Descriere
O pompa de combustibil avariata nu te va lasa sa-ti exploatezi utilajul! Inlocuirea trebuie facuta in cel mai scurt timp posibil! Noi ti-am pregatit un model extraordinar care face fata tuturor solicitarilor si care egaleaza originalul. Pompa de alimentare motor Deutz F6L812 este realizata pe teritoriul Europei la cele mai inalte standarde de productie! Ai certificat de garantie, iar garnitura nu va lipsi din colet! Ce face aceasta garnitura? Etanseaza perfect pompa de motorina de blocul motor!

Iti vom livra piesa dorita indata ce plasezi comanda. Acest lucru il poti face foarte usor daca vei completa formularul online sau daca ne vei suna. Consultanta este gratuita, iar acest lucru reprezinta un avantaj major atunci cand ne alegi pe noi! Iti oferim tot sprijinul nostru in gasirea piesei potrivite echipamentului tau. Nu ne oprim doar la asta, iti acordam asistenta si in plasarea comenzii. Vom gasi impreuna cea mai rapida metoda de rezolvare a situatie pe care o intampini.

Pompa de alimentare motor Deutz F6L812 - motorul utilajului va fi multumit!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de alimentare pentru motor Deutz F6L812 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare pentru motor Deutz F6L812 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Prinderea se face in 3 suruburi
Admisia de M14x1.5
Evacuarea de M14x1.5
Distanta dintre gauri pe verticala este de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa este de 26 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura