Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru buldoexcavator Case 590ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590ST
Cod produs
2OVZ1BJI-AS
Out Of stock
Descriere
Acest domeniu presupune o insiruire de alegeri, asa ca trebuie sa le abordezi pe cele mai bune! Incepe prin a comanda aceasta cruce planetara buldoexcavator Case 590ST care te va suprinde cu capacitatea sa de a rezista! Aceasta isi are originea in randul pieselor din renumitul brand Carraro! Este o piesa care isi gaseste locul pe planetara axa fata a masinariei!
Fiecare isi poate seta un tel suprem in viata! Al nostru este sa ajutam muncitorii sa isi atinga potentialul suprem in mod eficient! Fie ca iti livram informatii, sfaturi sau venim fizic pentru a te ajuta, ambele metode sunt modalitati prin care vom fi langa tine! Ca acest ajutor sa fie asigurat, am infiintat serviciul de consultanta si cel de asistenta tehnica la fata locului!

Intretine performanta cu aceasta cruce planetara buldoexcavator Case 590ST rezistenta!
Slefuita pentru a performa intr-o maniera eficienta, aceasta cruce planetara face o treaba grozava in intregul circuit tehnic! Este un element tehnic de transmisie care este conceputa pentru transmiterea cuplului intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Cu un telefon deschizi o intreaga enciclopedie de informatii tehnice!
Atunci cand aplici o tehnica, trebuie sa ai la baza o teorie! Intra in contact cu agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita si fa-ti stocul de informatii! Vei primi orice detaliu referitor la piesa pe care ai achizitionat-o si toate indicatiile cu privire la intretinerea ei! Mai mult decat atat, vei fi indrumat catre cele mai bune ateliere pentru montaj si ti se va intocmi un plan personalizat de intretinere!

Cu noi ai garantie pretutindeni! Garantia calitatii, garantia eficientei, garantia reusitei! Si desigur, garantie pentru fiecare produs! Aceasta cruce planetara pentru buldoexcavator Case 5890ST are o garantie de 1 an pentru defectiunile din fabrica!

Iti expediem aceasta cruce planetara buldoexcavator Case 590ST in cel mai scurt timp de indata ce ne-ai contactat! Nu tragem de timp deloc pentru ca stim ca vrei sa iti reiei activitatea! Suna-ne de indata ce te decizi!

Inceputul este mai mult de jumatate din intreaga lucrare. Incepe prin a te asigura ca efectuezi montajul sub indrumarea unui profesionist, intr-un atelier de specialitate! Functionarea piesei depinde de asta, iar investitia ta va fi meritat! Sustine in acest fel durata lunga de munca fara intreruperi!

Specificatii tehnice:

• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura