Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara pentru buldoexcavator Case 590ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
N7SOFQ6A-M-CD
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat de produse care cedeaza dupa doar cateva utilizari? Atunci e timpul sa faci o schimbare de directie. Trebuie sa te indrepti spre componente de calitate superioara. Acestea reprezinta cea mai buna optiune pentru utilajul tau! O astfel de cruce de planetara Case 590ST se va dovedi alegerea perfecta pentru buldoexcavatorul tau. Este o piesa originala Carraro pe care o gasesti acum in oferta noastra la un pret imbatabil.

Te-ai saturat de momente furtunoase in cadrul afacerii si iti doresti mai multe momente de liniste? Daca da, atunci concentreaza-te asupra acelor decizii care iti pot aduce ceea ce cauti. O masura de luat in acest sens este dotarea utilajelor cu piese de calitate superioara. Cel putin teoretic apanajul acestora ar trebui sa fie fiabilitatea. Ele ar trebui sa determine utilajul sa functioneze la capacitate optima intr-un interval cat mai lung de timp. Incearca aceasta componenta originala Carraro!

Cruce de planetara Case 590ST - piesa din topul pieselor de calitate superioara!

Menirea unei astfel de piese este de a transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica. Modul in care a fost realizata determina functionareacu brio a piesei in conditii grele si atunci cand fortele de forfecare intervin.

Oare care-i piesa pe care utilajul tau vrea s-o fredoneze?

Inca nu cunosti gusturile utilajului tau? Nu stii ce piesa ar fi potrivita pentru el? Nu-I motiv de ingrijorare. Nici pe departe. Noi suntem nerabdatori sa iti venim in ajutor. Iti vom spune exact ce ii place utilajului tau. Iar daca ai si alte intrebari, serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita le va lamuri.

La achizitia unei astfel de piese vei avea parte si de o surpriza. Aceasta cruce de planetara pentru buldoexcavator Case 590ST vine insotita de un certificat de garantie valabil 12 luni.

Produsul va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Asadar, te poti bucura de o astfel de cruce de planetara Case 590ST numaidecat. Daca vrei sa ne cunoastem, te invitam sa ne treci pragul pentru a descoperi lumea noastra.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea piesei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil poate sa vina in intampinarea ta. La cerere, iti putem pune la dispozitie personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Fii cu ochii in patru cand e vorba de montaj!

Specificatii tehnice

Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura