Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor Valeo D9R139

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valeo D9R139
Cod produs
TV8EPG1Y-AL
Out Of stock
Descriere
De fiecare data cand alegi un produs de calitate superioara, fii sigur ca vei fi rasplatit! Iar acest electromotor Valeo D9R139 promite sa aiba cea mai mare grija de utilajul tau! Il poti comanda simplu si rapid de la noi de pe site, sau il poti lua chiar tu de pe raftul depozitului nostru din apropierea Bucurestiului! Este atat de simplu!

Stim ca toate drumurile duc acasa, dar, cateodata, trebuie un mic ocol pentru a ramane sigur ca pleci cu un produs original. Totusi, iti spunem un secret: iti ofera si rezistenta de durata si fiabilitate crescuta. Asigura-te ca acasa te asteapta doar zile insorite, in care performanta este un obicei! Si, daca totusi ai nevoie de un sfat, il poti cere intotdeauna colegilor nostri! Consultanta este gratuita!

Electromotor Valeo D9R139 - alaturi de tine si de utilajul tau!
Cand vorbim despre utilajul tau, fiecare element conteaza! Astfel incat, fiecare piesa de schimb trebuie sa asigure rezistenta pe termen lung, pentru a isi indeplini pentru o buna perioada scopul. Si, oricat de mic ti s-ar parea produsul dorit, nu uita ca el are un rol precis in buna functionare a utilajului tau! Tocmai de aceea alegerea ta trebuie sa fie una optima!

Mai aproape de performanta!
Nu stii exact modelul, marimea, materialul din care este realizata piesa de schimb pe care o cauti? Nu intelegi inca daca se potriveste cu utilajul din dotare, promite sa reziste la multiple solicitari sau la conditii grele de lucru? Pe ACN Piese Utilaje gasesti fiecare raspuns pe care il cauti! Cum faci asta? Pai, e simplu! Trebuie doar sa ne faci o vizita, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului sau sa ne dai un telefon! In oricare dintre variante, un consultant experimentat iti va oferi rapid si gratuit toate informatiile de care ai nevoie!

Garantie

Ai comandat produsul dorit, insa ai inca un sentiment de indoiala? Te ajutam sa scapi de el! Iti oferim impreuna cu acest electromotor Valeo D9R139 si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Livrare

Da, iti trimitem acest electromotor Valeo D9R139 in mai putin de 24 de ore, ai inteles bine! Ba mai mult, iti lasam si datele noastre de contact. Orice intrebare ai avea, suna-ne sau te asteptam in vizita!

Montaj

Credem in munca de echipa. Doar asa calitatile fiecaruia pot conduce la un rezultat final perfect. Iar noi avem o echipa de profesionisti, gata sa te ajute cu sfaturi si informatii legate de montajul piesei de schimb alese.

Specificatii tehnice

12V
3 kW
9 dinti
CW (clockwise - rotire in sensul acelor de ceasornic)
2 gauri nefiletate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura