Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc punte spate pentru buldoexcavator JCB 4C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb 4C
Cod produs
J9WLFIN8-AS
Out Of stock
Descriere
Tot ceea ce efectuam este realizat pana la ultimul detaliu. Superficialitatea este un concept strain pentru despozitul nostru, lucru ce poate fi confirmat de clientii nostri. Ne punem la dispozitie toate resursele pentru a atinge rezultatul dorit! In acest caz incepe cu acest simering butuc punte spate Jcb 4C care intruneste toate calitatile unei piese de top! Este un accesoriu care isi gaseste locul de montaj pe puntea din spate.
Obstacolele conduc la doua variante: cedare sau infruntare. Pentru ca ai apucat sa accesezi pagina noastra, n-o sa te lasam sa renunti! Aici ai dat de o echipa determinata, pusa pe treaba! Este momentul sa iei legatura cu agentii nostri si sa vezi ca fiecare problema are o solutie! Ofera sansa, atat noua cat si tie, sa cucerim culmile succesului prin cele mai eficiente metode de lucru!

Cu acest simering butuc punte spate Jcb 4C performezi si in cele mai tensionate zile!
Atunci cand piesele functioneaza la cel mai inalt nivel, sistemul tehnic va fi perfect sanatos pe o perioada lunga de timp! De aceea este extrem de important sa te axezi pe calitate! Iar acest simering dispune de calitate superioara, protejand interiorul de impuritati. Totodata, acesta impiedica scurgerile de ulei, respectiv pierderile de lubrifiant.

Tot ce trebuie sa stii e la un telefon distanta!
Te invitam la o conversatie degajata si prietenoasa dar totodata profesionala! Este vorba despre serviciul gratuit de consultanta, intretinut de cei mai capabili agenti! Impreuna veti face o selectie compatibila a pieselor si veti intocmi un plan bine structurat de intretinere! De asemenea, acestia sunt buni sfatuitori cand vine vorba de momentul montajului. Cere-le ajutorul!

Bineinteles ca iti oferim garantie! Pentru fiecare produs in parte! Acest simering butuc punte spate pentru buldoexcavator Jcb 4C se bucura de o garantie de 6 luni in cazul unor nefericite defectiuni din fabrica! Certificatul se regaseste alaturi de factura in colet!

Raspundem cu promptitudine necesitatilor tale! Tocmai de asta iti livram acest simering butuc punte spate Jcb 4C in doar 24 de ore de indata ce ai accesat datele de contact! Iti expediem comanda oriunde in tara, in conditii de siguranta!

Montajul este momentul hotarator asupra functionarii piesei achizitionate! Daca noi ti-am predat-o intacta, nu ii aplica un tratament superficial! Opteaza pentru montajul ei intr-un atelier de specialitate care iti va asigura exploatarea sa indelungata! Ar fi pacat sa investesti din nou si sa pierzi timp valoros!

Specificatii tehnice:

127x160x15.5/17 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura