Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron K610
Cod produs
JMIC5HDY-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron K610 este fabricat in Japonia! Comanda piese originale, de calitate crescuta care sa asigure o reparatie pe termen lung. Acest rulment este piesa de schimb de care ai nevoie. El este componenta originala Carraro ce va satisface cerintele pe care le are orice proprietar de utilaj. Tractorul tau va functiona fara probleme dupa montarea acestui element de transmisie. Solicita o oferta, acolo vei descoperi absolut toate detaliile, inclusiv pretul avantajos de achizitie!

Sfatul specialistilor ar trebui urmat cu mare incredere! Montarea rulmentilor trebuie facuta in pereche. In timpul miscarii de rotatie a pinionului de atac nu trebuie sa apara excentricitate fata de axa. Este recomandabil sa schimbi, odata cu rulmentii conici, si simeringul ce asigura etansarea puntii din fata, la locul de intrare al pinionului de atac. Cum interventia este destul de sensibila, ar trebui sa ii lasi pe profesionisti sa o faca! Poti apela si la serviciile noastre de montaj!

Rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron K610 - in viitorul apropiat nu vei mai avea probleme!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K610 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron K610 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura