Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pentru miniincarcator New Holland C232

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland C232
Cod produs
IAE3KOFB-AS
Out Of stock
Descriere
Noi am adus performanta dotand depozitul cu produse din game renumite! Asa am reusit sa cream un cadru profesional din care clientii nostri sa-si sutraga resursele necesare dezvoltarii lor in domeniu! Nu ignora aceasta curea miniincarcator New Holland C232 care este o reprezentare a calitatii superioare! Acum este disponibila la un pret extrem de bun si pregatita de livrare!
Alege-ti obiective inalte pe care sa le sustii cu o mare etica de lucru! Agentii nostri se vor ocupa personal sa iti intocmeasca un plan personalizat de intretinere pe care va trebui sa-l aplici responsabil! Mai mult decat atat, din acest moment vei depasi mai usor problemele de natura tehnica datorita echipei noastre de asistenta care se va deplasa catre tine atunci cand ceri ajutorul!

Cu aceasta curea miniincarcator New Holland C232 aduci calitatea in afacerea ta!
Rolul unei piese este primul criteriu vizat atunci cand cea actuala necesita inlocuita! Ulterior, vrei sa te asiguri ca acest rol este indeplinit corespunzator! Nici ca puteai alege mai bine! Aceasta curea va asigura transferul de la motor la pompa hidraulica, tinand piept tensiunii la care este supusa!

Informare completa si gratuita!
Orice clipa de nesiguranta va fi acum doar un vis urat! Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta se vor asigura ca ai fost informat integral! Atat de pasionati si priceputi, acestia iti vor expune toate detaliile, pe intelesul tuturor! Pregateste-te sa beneficiezi de propriul plan de intretinere si sa faci cele mai bune alegeri in materie de tehnica! Da-ne un telefon!

Hai sa dam indoielile deoparte! Nu este loc pentru ele, caci aceasta curea pentru miniincarcator New Holland C232 dispune de garantie timp de 6 luni de zile! Daca sesizezi defectiuni din fabrica, situatia va fi remediata imediat!

Eficienta este super abilitatea noastra! Nu pierdem nici o clipa si iti livram aceasta curea motor miniincarcator New Holland C232 oriunde in tara, in cel mai scurt timp! Ne poti suna sau poti completa formularul de pe site si produsul va pleca catre tine! Atat de simplu!

Nu arunca pe apa sambetei tot ce ai realizat! Montajul piesei este ultima etapa inainte de reluarea activitatii, asa ca tine cont de cat esti de aproape! Indraznim sa iti sugeram sa efectuezi aceasta manopera sub supravegherea specialistilor, in ateliere desemnate pentru acest lucru! Nu te lasa pacalit de zvonul economisirii daca adopti tehnica improvizatiilor! Acest lucru te va costa dublu mai tarziu!

Specificatii tehnice:

• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura