Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 7250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 7250
Cod produs
NZIMFA4O-IA
Out Of stock
Descriere
Esti pregatit sa faci cumparaturi? Haide sa alegem piesele cele mai faine pentru tractorul tau! Depozitul nostru e plin, ai de unde alege! Avem exact piesa care trebuie! Este vorba despre acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron 7250 din imaginile alaturate! Rulmentul fost fabricat in uzinele din Japonia, sub directa indrumare a renumitului producator Carraro. Piesa, fiind originala, ti se va livra cu tot cu certificatul de garantie.

Iata ca ai ajuns acum sa afli informatii si despre montaj. Inlocuirea acestor rulmenti se face in pereche. De ce se face acest lucru? Pentru a oferi posibilitatea pinionului de atac sa aibe o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Pe deasupra, in cadrul acestei interventii, trebuie sa iei in calcul si inlocuirea simeringului. Simeringul este elementul care asigura etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Contacteaza-ne pentru a intra in legatura cu echipa noastra de mecanici!

Rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron 7250 - asteptam apelul tau!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest rulment grup conic pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 7250 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment grup conic Deutz Fahr Agrotron 7250 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura