Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru motor Liebherr D946

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr D946
Cod produs
DSM0A6FV-AS
Out Of stock
Descriere
Crezi ca ai toate informatiile pentru a-ti cunoaste utilajul indeaproape si pentru a-i creste forta de munca? Mereu exista detalii pe care specialistii sunt capabili sa ti le aduca la cunostinta! Te invitam in depozitul nostru unde vei avea sansa sa descoperi cele mai actuale taine tehnice! Primul aspect vizat este cel al pieselor de schimb, elemente care se regasesc la noi sub forma unor creatii originale! Aceasta pompa apa motor Liebherr D946 este un exemplu concret al calitatii superioare!
Optimismul este o atitudine! Este o stare imperios necesara in acest domeniu! Mai ales atunci cand problemele navalesc! Si mai ales acum, cand vei avea alaturi o interaga echipa de profesionisti care sa te sustina si sa te indrume! Vino in universul nostru tehnic si ia-ti si utilajul cu tine! Esti pe cale sa descoperi adevarata performanta!

Rezultate garantate cu aceasta pompa apa motor Liebherr D946 originala!
Materialele din care este prelucrata aceasta pompa ii confera gradul de calitate necesara exercitarii rolului sau pe o perioada indelungata! Ea functioneaza pe principiul unei axe, astfel incat miscarea de rotire creeaza aspiratie si trage apa din radiator. Asa, motorul utilajului tau are constant o temperatura optima lucrului!

Cu un telefon afli cele mai detaliate informatii!
Cand vine vorba de intreprinderea activitatii clientilor nostri, avem mari pretentii de la noi si asteptarea ca ei sa tina cont de cele indicate! Te invitam sa abordezi serviciul gratuit de consultanta, acest prilej al garantiei eficientei! Odata asistat de consultantii nostri, vei sti sigur ca ai facut o selectie compatibila si ca metodele predate vor da randament! Orice informatie iti este acum pusa la dispozitie!

Suntem adepti ai profesionalismului, motiv pentru care oferim garantie pentru fiecare produs! Aceasta pompa de apa pentru motor Liebherr D946 dispune de o garantie ce este valabila un an de zile in cazul defectunilor din fabrica!

Lucram cu promptitudine! Domeniu in care activezi nu suporta amanare, motiv pentru care iti trimitem aceasta pompa apa motor Liebherr D946 in 24 de ore! Da, oriunde in tara! Intra pe site, plaseaza comanda si noi ne vom ovupa responsabil de procesul de expediere!

Aici intervine responsabilitatea ta! Rezultatul va fi reflexia alegerilor tale, de aceea trebuie sa le iei pe cele mai sigure! Sugeram ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata! Da-ne de stire daca ai nevoie de indrumare si te ghidam catre un atelier din zona ta! Un montaj profesional va prelungi durata de exploatare a piesei!

Specificatii

• este o echivalenta
• fara capac posterior
• 1 garnitura
• 5 oringuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura